RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Væpnet politi pågrep i formiddag en 29 år gammel mann som løsnet skudd mot et bolighus i Bekkelagsterrassen.
Væpnet politi pågrep i formiddag en 29 år gammel mann som løsnet skudd mot et bolighus i Bekkelagsterrassen.

Forsøkt innlagt i går – skjøt mot hus i dag

Den 29 år gammel mannen som skjøt fem skudd mot en vedstabel ved et bolighus i Bekkelagsterrassen i formiddag ble forsøkt innlagt i går.

BEKKELAGET: – Vi fikk melding om at det var hørt skudd i nærheten av Bekkelagsterrassen 21. Da vi kom til stedet fikk vi påvist en leilighet hvor vi pågrep en mann og fant en pistol i kaliber 45, forteller operasjonsleder Sissel Hansen til Nordstrands Blad.

Politiet fikk melding om hendelsen like etter klokken ti i formiddag og rykket ut med bevæpnet mannskap.

Forsøkt innlagt i går

Politiet har funnet ammunisjon og fem tomhylser på stedet. Det er også funnet treff fra kulene i en vedstabel ved nabohuset.

– Den pågrepne vil bli fremstilt for psykiater. Han ble forsøkt fremstilt i går også, men ble da vurdert til ikke å være syk nok, forteller Hansen.

Mannen er kjent av politiet fra tidligere forhold.

Bruker mye ressurser på psykiatri

Stasjonssjef Gro Smedsrud ved Manglerud politistasjon er bare glad for at ingen ble skadd i skyteepisoden.

– Det er godt det ikke har gått noen liv her. Kombinasjonen våpen og psykiatri er ingen god kombinasjon. Vi får bare håpe at han får hjelp, sier Smedsrud.

Smedsrud kjenner ikke til at mannen tidligere er forsøkt innlagt, men forteller at politiet bruker mye tid og ressurser på psykiatrien.

– For politiet er dette en stor utfordring. Det skal veldig mye til for at man blir lagt inn. Vi bruker mye ressurser på å hjelpe de som sliter og kjører rundt med psykiatriske pasienter i bilene i håp om at noen tar dem imot til slutt, sier Smedsrud.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere