RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Forsøkt påkjørt to ganger


JOHAN EVJES VEI: I denne veien skal mannen ha blitt forsøkt påkjørt av en gammel rød Toyota i helgen.
JOHAN EVJES VEI: I denne veien skal mannen ha blitt forsøkt påkjørt av en gammel rød Toyota i helgen. Foto: Foto: Google
Politiet fikk lørdag morgen melding om at en mann var forsøkt påkjørt på Bryn.

MANGLERUD POLITIDISTRIKT: Og det skjedde ikke bare en gang, men to.Meldingen kom litt over klokken 9 lørdag morgen. Offeret hadde gått i Johan Evjes vei ovenfor Bryn senter. Mannen har fortalt at en gammel, sliten Toyota Corolla kom kjørende og forsøkte å treffe han. Dette mislyktes, så bilføreren forsøkte en gang til.

LES OGSÅ: Liten gutt påkjørt i fotgjengerfelt

Mannen kunne vise politiet merker på leggen, men var ellers ikke skadet.

Offeret har ikke kunnet gi noen begrunnelse for hvorfor han var forsøkt påkjørt. Han kjente ikke bilen.

Politiet er svært interessert i opplysninger om hendelsen. En gammel, rød Toyota med to personer er det de har å arbeide ut fra. Og det skjedde altså lørdag morgen i Johan Evjes vei. Meldingen kom kl. 09. 12.


Andre saker fra Manglerud-politiets logg i helgen:

Mye vann

MOSSEVEIEN: Fredag kveld meldte flere bilister om svært mye vann i veibanen på Mosseveien ved Ulvøybrua. Dette førte til at mange biler måtte over i motgående kjørebane, og det oppsto vanskelige situasjoner. Verst var det litt før klokken 20.

Både politi og Vegtrafikksentralen (VTS) rykket ut. Politiet dirigerte mens VTS-folkene fikk staket opp sluk.

Etter en drøy time var meste-parten av vannet borte og trafikken kunne gå normalt igjen.

Fant marihuana

PRINSDAL: Natt til lørdag stoppet politiet en bil i Nedre Prinsdals vei. Det luktet narkotika i bilen, og det ble etter hvert funnet noe marihuana i bagasjerommet. En 32 år gammel mann har nå en anmeldelse på seg .

Kjørte ut på stjålet moped

ULVØYA: Klokken 18.30 lørdag ble det meldt at en dame hadde kjørt ut på moped på Ulvøya.

Dette hadde skjedd i Vargveien. En 21 år gammel kvinne ble kjørt til Legevakten med lettere skader - bl.a. en vond arm. Hun brukte ikke hjelm.

Det viste seg at mopeden var stjålet og koplet. I følge eier skulle den ha stått på Skillebekk.

Kvinnen ble etter besøket på legevakten kjørt til sentralarresten.

Stakk etter påkjørsel

RYEN: En 36 år gammel kvinne ble lørdag kveld påkjørt av en bil på Esso-stasjonen på Ryen. Hun klaget over en vond arm.

Bilfører stakk fra stedet, men bilens registreringsnummer var notert, og dermed kunne politiet etter kort tid finne frem til både bil og fører på hans adresse på Manglerud. Den 36 år gamle føreren ble fratatt førerkortet og må stå til ansvar både for påkjørsel og at han hadde stukket av.

Kjørte uten førerkort

E 18: En snau time inn i søndagsnatten stoppet politiet en bil på Mosseveien ved Ljabruveien. Den 29 år gamle sjåføren hadde ikke førerkort. Viking tok hånd om bilen.

Kjørte ut

BOGERUD: Søndag klokken 10.30 kjørte en bil ut av veien på Bogerud. Dette skjedde ved krysset General Ruges vei/Marting Linges vei.

Da politiet kom til stedet, lå en mann på bakken, men han var våken. Han ble kjørt til Legevakten med ukjente skader. Airbagen var utløst, og bare det er jo nok til å slå ut en person.

Beruset kjøring

RYEN: Søndag kveld fikk politiet melding om at en grønn bil kjørte svært vinglete innover E 6. Det var lett for politiet å plukke den ut av trafikken ved Ryen. Der ble det klart at mistanken om beruselse var berettiget. Den 48 år gamle mannlige sjåføreren ble anmeldt og tatt med inn for blodprøving.

Tatt for bilinnbrudd

HAUKETO: Litt over klokken 02 natt til mandag pågrep politiet to personer som hadde brutt seg inn i en bil som sto parkert ved Hauketo stasjon. De hadde også forsøkt å kople bilen. De to var h.h.v. 35 og 28 år.
 

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere