RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Forsøkte å rane 84-åring, truffet av løst hjul og jaget asfaltarbeiderne

Ville dra klokke av 84-åring

SKØYENÅSEN: Et våkent og resolutt vitne avverget mandag ved 15-tiden et ran av en 84 år gammel mann i Låveveien på Skøyenåsen.
Vitnet meldte til politiet at han hadde sett en franskregistrert bil med tre personer stoppe ved en gammel mann. De hadde forsøkt å rive klokken av armen hans, men ble skremt da vitnet tok affære. De forsvant i bilen, men ikke raskere enn at vitnet rakk å notere skiltnummeret. Bilen med de tre som passet til beskrivelse ble litt senere funnet i sentrum, og ble pågrepet av politiet og kjørt arresten.
Den 84 år gamle mannen ble ikke fysisk skadet, men selvfølgelig preget av hendelsen.

Jaget de første asfaltarbeiderne

KLEMETSRUD: Natt til mandag kom en politipatrulje over en bil med utenlandske stein- og asfaltarbeidere på Klemetsrud ved forbrenningsanlegget.
– Dette er de første vi har kommet over i år, sier Morten Østraat, leder av ordensavdelingen på Manglerud politistasjon.
– Men nå begynner vel sesongen for dem, og vi kan bare igjen oppfordre folk til ikke å engasjere dem.
De tre på Klemetsrud ble satt til å rydde opp etter seg og deretter bortvist.

Kjørte av veien

HAUKETO: Mandag kveld kjørte en bil av veibanen i Ljabruveien øst for Hauketo. Fører og passasjer ble sjekket av ambulansetjenesten. Årsaken til hvorfor bilen forlot veibanen er noe uklar.

MC mot bil

MORTENSRUD: Fører av en motorsykkel fikk bare mindre skader da MCen hans kom borti en bil på E6 ved Mortensrud. Dette skjedde i morgentrafikken innover på E6 ved Mortensrud. De to kjøretøyene kom borti hverandre i forbindelse med filskifte, og dermed gikk MC-føreren i bakken.

Ble truffet av løst hjul

ABILDSØ: Tirsdag kveld fikk politiet melding om en trafikkulykke på E6 ved Abildsø. En bil hadde mistet det ene bakhjulet. Dette hadde igjen truffet en annen bil i motgående kjørefelt. Så kraftig ble smellet at airbagen ble utløst. Ingen personer ble skadet.
Den hjulløse bilen ble avskiltet på grunn av manglende EU-kontroll.

Fant marihuanaplanter

OPPSAL: Politiet tok seg natt til onsdag inn i en leilighet på Oppsal. Der fant de 20 marihuanaplanter. Politiet vil foreløpig ikke si noe mer om saken bortsett fra at ”plantasjeeierne” er norske.

Flere saker på dittOslo.no:

To pågrepet etter drosjeran

Kvinne (92) stygt skadet etter brutalt ran mandag
 

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere