Forsøkte å kjøre fra politiet

 

  Foto: ILLUSTRASJONSFOTO

Her er noen av politiets oppdrag de siste dagene. Les politiloggen her.

Ingen tatt i kniv-aksjon

Oppsal/Mortensrud: Politiet hadde sist tirsdag en aksjon på to T-banestasjoner for å se etter kniver.– Det ble kontrollert 42 personer på Oppsal og 57 på Mortensrud, forteller Dag Harald Drevsjø på Manglerud politistasjon.
– Vi fant ingen kniver, men en 18-årig gutt ble anmeldt for å ha noe hasj.

To tatt i stjålet bil

Klemetsrud: En politipatrulje stoppet litt over klokken 04 natt til torsdag en bil i Enebakkveien ved Sørliveien på Klemetsrud. De to karene på 26 år kunne først ikke gjøre rede for eierforholdet, og det kom etter hvert frem at bilen var stjålet i Bærum hvor de to også var fra.

Fikk bjelke over seg

Holtet: En person ble onsdag morgen kjørt til legevakten etter en arbeidsulykke. Han hadde jobbet med forskalling på en byggeplass i Kongsveien da han fikk en bjelke over seg.

Ødelagt bil

Skullerud: En politipatrulje kom natt til fredag over en ødelagt bil ved Skullerudstua. Et vindu var knust og stereoanlegg stjålet.

Oppdaget innbrudd hos venn

Sæter: Politiet fikk tirsdag ettermiddag innbruddsmelding fra en bolig på Sæter. En person skulle gjøre i stand en leilighet for en kammeret til han kom hjem fra ferie.
Da han kom til boligen, så han fort at noen hadde vært der.Det var mye rot, men foreløpig uklart når innbruddet har funnet sted. Det er heller ikke bekreftet om noe er stjålet.

Innbrudd i klubbhuset

Bjørndal: Natt til fredag fikk politiet melding fra et vekterfirma om at det hadde vært innbrudd i klubbhuset til Bjørndal idrettsforening. Et vindu i en dør var ødelagt. Politiet kunne fredag morgen ikke si noe om det hadde vært noen inne og om det var stjålet noe. Vinduet ble midlertidig stengt av.

Tre biler i kjedekollisjon

Klemetsrud: Tre biler var torsdag morgen innblandet i en kjedekollisjon på E6 ved Klemetsrud. En av de fire involverte personene ble kjørt til legevakten, men ikke alvorlig skadet.

Merkelig kjøring

Skullerud: En politipatrulje på vei utover E6 torsdag formiddag merket seg en bil som hadde en merkelig ferd. Bilen ble stoppet ved Skullerud-dumpa, og der måtte den 36 år gamle sjåføren avgi puste-prøve.

Fant stjålet bil

Ekeberg: Politiets rytterkorps har jevnlig turer på Ekeberg. Torsdag formiddag kom de over en bil de fattet mistanke til. Det viste seg at den var stjålet, og det hadde skjedd så langt tilbake som til 16. mars.

Forsøkte å kjøre fra politiet

Prinsdal: En bilist forsøkte torsdag formiddag å kjøre fra politiet i Øvre Prinsdals vei. Det ble et kortvarig forsøk. Da bilen ble stoppet, viste det seg at den ikke var omregistrert etter salg, det var ikke forsikring på den og den hadde ikke skilt.

To kjøkkenbranner

Bjørndal/Holmlia: Politiet fikk sist uke to brannmeldinger. Begge startet med varsel om røyk. Første melding kom fra Åslandhellinga på Bjørndal onsdag morgen. Der var det mye røyk på et kjøkken, og to personer ble kjørt til legevakten etter å ha fått mye røyk i seg. Den andre kom fra Hallagerbakken på Holmlia. Her hadde to gutter i 16-17-årsalderen glemt at de hadde skiver i brødristeren, og dermed ble det til overmål godt stekt. «Brannen» ble slukket ved å dra ut stikkontakten.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.