*Nettavisen* Nyheter.

Forsøkte å rane 84-åring, truffet av løst hjul og jaget asfaltarbeiderne

Ville dra klokke av 84-åring

SKØYENÅSEN: Et våkent og resolutt vitne avverget mandag ved 15-tiden et ran av en 84 år gammel mann i Låveveien på Skøyenåsen.
Vitnet meldte til politiet at han hadde sett en franskregistrert bil med tre personer stoppe ved en gammel mann. De hadde forsøkt å rive klokken av armen hans, men ble skremt da vitnet tok affære. De forsvant i bilen, men ikke raskere enn at vitnet rakk å notere skiltnummeret. Bilen med de tre som passet til beskrivelse ble litt senere funnet i sentrum, og ble pågrepet av politiet og kjørt arresten.
Den 84 år gamle mannen ble ikke fysisk skadet, men selvfølgelig preget av hendelsen.

Jaget de første asfaltarbeiderne

KLEMETSRUD: Natt til mandag kom en politipatrulje over en bil med utenlandske stein- og asfaltarbeidere på Klemetsrud ved forbrenningsanlegget.
– Dette er de første vi har kommet over i år, sier Morten Østraat, leder av ordensavdelingen på Manglerud politistasjon.
– Men nå begynner vel sesongen for dem, og vi kan bare igjen oppfordre folk til ikke å engasjere dem.
De tre på Klemetsrud ble satt til å rydde opp etter seg og deretter bortvist.

Kjørte av veien

HAUKETO: Mandag kveld kjørte en bil av veibanen i Ljabruveien øst for Hauketo. Fører og passasjer ble sjekket av ambulansetjenesten. Årsaken til hvorfor bilen forlot veibanen er noe uklar.

MC mot bil

MORTENSRUD: Fører av en motorsykkel fikk bare mindre skader da MCen hans kom borti en bil på E6 ved Mortensrud. Dette skjedde i morgentrafikken innover på E6 ved Mortensrud. De to kjøretøyene kom borti hverandre i forbindelse med filskifte, og dermed gikk MC-føreren i bakken.

Ble truffet av løst hjul

ABILDSØ: Tirsdag kveld fikk politiet melding om en trafikkulykke på E6 ved Abildsø. En bil hadde mistet det ene bakhjulet. Dette hadde igjen truffet en annen bil i motgående kjørefelt. Så kraftig ble smellet at airbagen ble utløst. Ingen personer ble skadet.
Den hjulløse bilen ble avskiltet på grunn av manglende EU-kontroll.

Fant marihuanaplanter

OPPSAL: Politiet tok seg natt til onsdag inn i en leilighet på Oppsal. Der fant de 20 marihuanaplanter. Politiet vil foreløpig ikke si noe mer om saken bortsett fra at ”plantasjeeierne” er norske.

Flere saker på dittOslo.no:

To pågrepet etter drosjeran

Kvinne (92) stygt skadet etter brutalt ran mandag

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag