Gå til nye Nettavisen

Lyst til å se den nye Nettavisen?

RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Forsøkte å selge leasingbil

Under kan du lese om de siste dagenes hendelser Manglerud-politiet har vært ute på.
Under kan du lese om de siste dagenes hendelser Manglerud-politiet har vært ute på. Foto: Illustrasjonsfoto
En bil i brann, en påkjørt gutt og en kar som forsøkte å selge en bil han hadde leaser. Her er politiloggen fra Manglerud politistasjon.

Uten førerkort

Mandag klokken 23.03 stanset politiet en bil i Slimeveien. Den 26 år gamle mannen som kjørte bilen kunne ikke fremvise gyldig førerkort og ble anmeldt for dette. Det var også litt uavklart eierforhold rundt bilen som heller ikke hadde forsikring. Bilen ble derfor avskiltet på stedet og saken etterforskes.

Bil i brann

EKEBERG: Klokken 04.14 natt til tirsdag brant en Mercedes Vito bak Ekeberghallen. Brannen ble slukket, men bilen var helt utbrent. Bilen ble observert kjørende forbi EKT og ble plassert i skogkanten før den begynte å brenne. Politiet forsøkte å gå sport med hund fra brannstedet, men uten resultat. Politiet etterforsker saken.

Gutt (9) påkjørt

RYEN: Klokken 16.31 tirsdag ble en ni år gammel gutt påkjørt av en bil på Esso Ryen. Gutten og moren ble kjørt til Oslo kommunale legevakt. Gutten skal ha sprunget ut i veien mellom to biler og blitt påkjørt av bilen som hadde lav fart. Førerkortet til bilføreren ble ikke beslaglagt.

Innbrudd i styrerom

BOGERUD: Tirsdag klokken 18.21 fikk politiet melding om at det hadde vært innbrudd i et styrerom til et borettslag i Martin Linges vei. En pc og noen penger var stjålet. Politiet gjennomførte åstedsundersøkelser en time senere. Det er uklart når innbruddet skjedde.

Tatt med narkotika

HOLMLIA: Tirsdag klokken 22.41 stanset politiet en bil for kontroll på Holmlia. Det ble funnet narkotika i bilen og en mann på 27 år og en kvinne på 30 år ble pågrepet og kjørt i arresten.

Forsøkte å selge leasingbil

RYEN: Onsdag klokken ni på morgenen fikk politiet melding fra en bilkjøper. Han hadde møtt en 35 år gammel mann på Ryen. Det viste seg imidlertid at bilen var leaset, og derfor ikke mannens eiendom. Mannen ble pågrepet og saken etterforskes.

Mistanke om promille

ABILDSØ: Onsdag klokken 19.40 fikk politiet melding om mistenkelig kjøring i Enebakkveien ved Abildsø. En bil ble stanset og det viste seg at den 51 år gamle kvinnen som satt bak rattet ikke hadde førerkort. Politiet mistenker også at hun var ruset og hun ble derfor kjørt inn til sentralarresten for prøvetaking.

Brukte ikke blinklys

RYEN: En 30 år gammel mann fikk onsdag klokken 22.47 forenklet forelegg for manglende bruk av retningsviser etter en kjøretur i nordgående felt på E6 ved Ryen.

Brann i trafo

Ved midnatt til torsdag ble politiet og brannvesenet tilkalt til det som først var meldt inn som en brann i en søppelbøtte i Ulsrudkollen. Det viste seg at det brant i en trafostasjon på stedet og denne ble slukket klokken 00.21. Årsaken til brannen er ukjent.

To førerkortbeslag

ABILDSØ: Torsdag morgen gjennomførte politiet en liten kontroll ved Abildsø skole. I løpet av et kvarter mistet to bilførere lappen. Klokken 07.47 ble en 67 år gammel mann stanset med for ikke å ha tilstrekkelig sikt gjennom bilens isete ruter. Klokken 08.01 mistet en 39 år gammel mann lappen med samme årsak. 39-åringen kunne heller ikke fremvise førerkort og får en reaksjon for dette i tillegg.

Innbrudd

HOLMLIA: En gang mellom klokken 9 og 15 torsdag tok ubudne gjester seg inn i en leilighet i Bjørn Bondes vei. Innbruddet ble oppdaget da huseier kom hjem klokken 15. Det var rotet mye rundt og noe uklart hva som var stjålet. Politiet gjennomførte åstedsundersøkelser torsdag kveld.

Delta i debatten! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Delta i debatten! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!