*Nettavisen* Nyheter.

Forsøkte å stikke fra politiet på MC

  Foto: Illustrasjonsfoto

Det skjer ikke all verdens i disse ferietider, men det betyr ikke at politiet kan ta seg fri.

MANGLERUD POLITIDISTRIKT: En mann i 40-årene håpet nok onsdag kveld at politiet ikke ville gjøre noe med at han ikke stoppet for kontroll i Rosenholmveien onsdag kveld.
Men der tok han feil. For politifolkene kjente han igjen - og de visste hvor han bodde. Dermed var det bare å møte opp på adressen - og der var både mann og motorsykkel. Han hadde heller ikke førerkort, og dermed ble det anmeldelse.

Les også: Siste fra politiets twitterlogg (uke 29)

Dieselsøl

BRYN/OPPSAL: Onsdag kveld ble det oppdaget betydelig dieselsøl ved Bryn senter. Politiet fulgte spor helt til Oppsal, men hvor det stammet fra er fortsatt uklart.
Brannvesenet måtte ut med bark for å suge opp.

Rådyr bykset ut i veien

ABILDSØ: En bilfører innover på E6 ved Abildsø fikk seg en ovveraskelse tirsdag kveld. Plutselig bykset et lite rådyr ut i veien og traff bilen. Skadene var så store at det måtte avlives.
Det ble ingne personskader og bare mindre merker på bilen.

Brant i en søppelbøtte

PRINSDAL: Tirsdag kveld ble det oppdaget en liten brann i en søppelbøtte ved idrettshallen i Prinsdal. Politiet fikk dempet varmen med et pulverappat de hadde i bilen. Men brannvesent måtte pøse på vann for å forsikre seg om at det ikke var igjen glør.

Stoler og skilt i veibanen

BRÅTEN: Litt før klokken 05 natt til onsdag meldte bilister om atd et sto stoler veiskilt i kjørebanen i Ekebergveien veds Bråten. Politiet fikk fjernet stolene, go Vegtrafikksentralen ordnet skiltene.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.