Gå til nye Nettavisen

Lyst til å se den nye Nettavisen?

RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Først ut i Nye Kollen?

Du kan påvirke hvem som får hoppe først i den nye Holmenkollbakken.
Du kan påvirke hvem som får hoppe først i den nye Holmenkollbakken.
Oslo kommune avslører 1. mars hvem som skal være den første hopperen i den nye Holmenkollbakken, og inviterer hele folket til å komme med innspill på hvem det skal være.

HOLMENKOLLEN: – Vi ønsker å ta i mot alle forslag på hvem som skal hoppe først, og dermed sette den første bakkerekorden. Flere medier har signalisert at de vil ha avstemninger, og alle resultatene kan sendes oss som innspill, sier byrådsleder Stian Berger Røsland.

3. mars 2010 kl. 18.00 blir den første folkefesten i den nye Holmenkollbakken, og den vil selvfølgelig starte med det første hoppet etterfulgt av en rekke profilerte hoppere, med påfølgende premieutdeling og fyrverkeri. Det blir gratis inngang for alle som vil komme!

– Vi håper dette blir en flott og høytidelig åpning av det nye Holmenkollen anlegget og oppfordrer alle som vil ta verdens mest moderne skianlegg i nærmere øyesyn, om å møte opp 3. mars, sier ordfører Fabian Stang.

For mer informasjon om nye Holmenkollen se websiden; www.holmenkollen.oslo.kommune.no eller Facebook-gruppen "Nye Holmenkollen nasjonalanlegg".

Delta i debatten! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Delta i debatten! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!