Gå til sidens hovedinnhold

Første skoledag

På Uranienborg skole sto 6 åringene med nye sekker og store forventninger i dag, da skoleklokken ringte dem inn for aller første gang.

Rektor Eva Ervik håndhilste og ønsket hver og en av de nye skoleelevene velkommen til første skoledag. De nye Uranienborgelevene ble ropt opp med navn, stilt opp på rekke og spasert inn i klasserommet av klasseforstander.

Etter seremonien ute, hvor flagget hang høyt og skolefanen var satt opp til ære for førsteklassingene, fikk barna tildelt sin egen skolepult. Rørte foreldre med våte øyne sto stolt og fulgte med på opphavets skolestart, og flere av dem har selv hatt sin første skoledag på Uranienborg og husker nok fortsatt hvor spennende, og litt skremmende, det var.

Se bilder av de spente elevene her

- Det er 38 år siden jeg begynte på Uranienborg, og jeg husker det godt. Jeg har en i tredje fra før av og nå er det yngstemann som begynner i dag. De skal gå på Uranienborg til de er ferdig på ungdomsskolen, sier en stolt pappa Knut Henriksen.

3 klasser med nye elever startet på Uranienborg i dag og alle smilte, vinket og gledet seg til å ta fått på læringen. Med seg på veien fikk de en gave fra Oslo kommune, en pose med diverse skolesaker og en button med påskrift som oppmuntret til læring.

Lokalavisen ønsker alle barna lykke til fremover!

Reklame

Her kan du levere Vikinglotto