*Nettavisen* Nyheter.

Forsvant med tre sykler

Sykkeltyver har vært på ferde i vårt distrikt denne uken. Her fra et tidligere funn av stjålne sykler. Foto: Illustrasjonsfoto

Natt til onsdag ble tre sykler stjålet i Solveien. Les politiloggen her!

NORDSTRAND: Litt før klokken 06 onsdag morgen fikk politiet melding om at to personer lempet tre sykler inn i en hvit varebil i Solveien ved nr. 140. Vitnet har fortalt til politiet at det var to menn i 20-30-årsalderen , begge lyse i huden. Den ene hadde rutete skjorte.

– Vi er svært interessert i andre som kan ha sett noe i dette området, sier politioverbetjent Dag Harald Drevsjø på Manglerud politistasjon.

– Vi fikk inn meldingen kl. 05.43.

Forsøkte å velte flytebrygge

STENSRUDTJERN: Å leke seg i vannet er en populær syssel nå i sommervarmen. Men tirsdag ettermiddag kom det melding om at noen ungdommer drev ”leken” noe langt. De forsøkte å velte flytebryggen i Stensrudvann.

En politipatrulje dro til stedet og kunne etter hvbert konkludere med at flytebryggen lå som den skulle.

Utbrent bil

LAMBERTSETER: Nok en melding om bilbrann i distriktet. Den siste kom fra Glimmerveien ved Lambertseter idrettsplass natt til tirsdag. Politiet ble varslet om mye røyk ved Lambertseterveien, og fant frem til bil i full fyr i Glimmerveien.

Brannen ble slukket, men bil blir betegnet som totalskadet. Politiet er interessert i vitneobservasjoner i området. Meldningen kom inn kl. 02.24.

Uten skilt og førerkort

E6/RYEN: Tidlig mandag kveld ble det meldt at det kjørte en bil innover E6. Den hadde ikke skilt.

Bilen ble stoppet ved Esso på Ryen. I tillegg til manglende skilt kunne politiet notere at den 47 år gamle sjåføren ikke hadde førerkort. Dermed ble det anmeldelse.

Kjørte svært fort

E6: Mandag formiddag kom det flere meldinger om at det kjørte en bil innover E6 – og at den kom svært fort. Den var tett innpå andre biler, og blinket med lysene. Bakdørene på varebilen var åpne.

Politiet fikk stoppet bilen på Manglerud. Den 26 år gamle sjåføren kunne ikke gi noen god forklaring på hvorfor han hadde det så travelt. Nå er han uten førerkort.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.