RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Forsvarsminister på pubbesøk

Førstkommende tirsdag møter Anne-Grete Strøm-Erichsen til debatt på Elvins kro.

Holtet: Bekkelaget Arbeiderpartilag inviterer til "Politisk Pub" tirsdag 27. mars på Elvins Kro på Holtet. Møtet er åpnet for medlemmer og andre interesserte i Bydel Nordstrand.

Sikkerhetspolitikk

Forsvarsminister Anne-Grete Strøm-Erichsen møter opp til politisk pub med temaet "sikkerhetspolitiske utfordringer hjemme og ute". Norges sikkerhetspolitiske rolle har endret seg betraktelig siden den kalde krigen tok slutt, blant annet deltar norske militære styrker i operasjoner i utlandet. Samtidig har vi betydelige sikkerhetspolitiske utfordringer i våre nærområder. Bekkelaget Arbeiderpartilag inviterer derfor til debatt om Norges sikkerhetspolitiske utfordringer hjemme og ute i det 21. århundre. Møtet er åpent for både partimedlemmer og andre interesserte. Benytt muligheten til å stille spørsmål til en av Norges fremste politikere, sier Bjarne Eikefjord i en pressemelding.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere