*Nettavisen* Nyheter.

Forsvunnet syklist tok kontakt etter avisoppslag

LETTET: Aud Bjønness er veldig glad for at syklisten tok kontakt etter avisoppslaget. Foto: Foto: Nina Schyberg Olsen

Syklisten som landet oppå panseret til en bil i Raschs vei, tok kontakt med bilisten etter oppslag i Nordstrands Blad.

HOLTET: Det var i torsdagens utgave av Nordstrands Blad at Aud Bjønness søkte etter syklisten som hadde hatt et sammenstøt med bilen hennes. Det var Auds sønn Henrik som kjørte bilen da ulykken inntraff.

LES OGSÅ: Det er ikke så farlig å sykle på rødt som politiet skal ha det til

Henrik Bjønness var på vei inn til Jacobs, via innkjørselen i Raschs vei, da han stanset for noen fotgjengere. En syklist i stor fart kom nedover fortauet og klarte ikke å stoppe.

Syklisten landet på panseret og før personalia ble utvekslet hadde han forduftet. Syklisten var tilsynelatende uskadd, men Henrik satt igjen med en lånt bil med bulkete panser.

Etterlysning i avisen

Aud Bjønness, som eier bilen, frontet en etterlysning av syklisten i Nordstrands Blad. Dette fordi sønnen like etter ulykken skulle reise utelands i en lenger periode.

– Jeg er ikke sint på syklisten. Det er fullt forståelig om han fikk sjokk og at det var derfor han forsvant. Men jeg kunne gjerne tenke meg å prate med ham og høre hvordan det gikk. Og samtidig avklare situasjonen, sa Aud Bjønness til Nordstrands Blad.

LES OGSÅ LEDER: "Det er god grunn til å sykle på grønt"

Hadde misforstått

Samme kveld som oppslaget stod i avisen, tok syklisten kontakt med Aud.

– Han ringte og var litt spak. Han hadde nok ikke trodd at det var skader på bilen, sier Aud som er lykkelig over at saken fikk en ordning.

– Jeg takket for at han ringte. Nå skal jeg få en takst på skadene og syklisten tar en prat med forsikringsselskapet. Så dette ordner seg, sier Aud Bjønness.

LES OGSÅ:

Bilist meide ned syklist i Sæterkrysset

Anmeldte bilist etter Sæter-kollisjon

Baard tør å sykle i Oslo!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.