RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Forsynte seg fra butikkens safe i åtte måneder


DØMT: I Oslo tingrett ble en mann dømt til samfunnsstraff og til å betale tilbake det han underslo fra matbutikken han jobbet i på Majorstuen. Arkivfoto
DØMT: I Oslo tingrett ble en mann dømt til samfunnsstraff og til å betale tilbake det han underslo fra matbutikken han jobbet i på Majorstuen. Arkivfoto
Mannen som var ansatt i en matbutikk i Bogstadveien, underslo 226.750 kroner fra butikkens safe. Nå er han idømt samfunnsstraff og erstatningsansvar.

MAJORSTUEN: Ved å føre dobbelt regnskap med fiktive bilag og ved å utsette innbetaling av veksel hver måned klarte mannen å underslå totalt 226.750 kroner. Dette skjedde i en åttemåneders periode i 2010 og 2011, mens han var ansatt i matbutikken på Majorstuen.

I dommen legges det vekt på at mannen avga en uforbeholden tilståelse i retten. Samtidig regnes det som skjerpende at underslaget skjedde over forholdsvis lang tid.

Mannen dømmes til samfunnsstraff i 120 timer, subsidæert 120 dagers fengsel.

Han dømmes også til å betale 226.750 kroner tilbake til butikken.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere