RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Fortjente røde kort


 
 

17. august 1993 var siste gang vi vant i Bergen (7-3). En hjemtur har imidlertid aldri vært lengre, da vi rykket ned med ett måls differanse - det siste innslupne målet på overtid etter en dommertabbe fra dommertabbenes Hall of Fame. Siden har det blitt 12 tap og én uavgjort på Brann stadion, noe som etter hvert medførte at jeg sluttet å dra til vestlandshovedstaden. Med nedrykk og skifte av Bergens-motstander, øynet jeg riktignok et lite håp i år (men tok ikke sjansen på å dra). Det ble et nytt 1-4-tap, det fjerde siden 1995, denne gangen mot Løv-Ham. Bergen er fortsatt på 'ikke reis-lista' mi.

Fredrik Gulbrandsen ble utvist etter å ha fått sitt andre gule kort for filming. Jeg skal ikke uttale meg om det var riktig, da NRKs nett-TV var nede og også burde hatt rødt kort. Det gjør meg uansett forbanna, og aller mest på alle skuespillerne som ruller rundt i dødskramper, som selvsagt resulterer i flere gale dommeravgjørelser. Send alle opplagte skuespillere rett i dusjen og åpne opp for sanksjonering i etterkant. Hvor er forresten selvjustisen blant spillerne?

Vi i min kompisgjeng Tikampen måtte nesten plukke frem det røde kortet selv etter lørdagens Holmenkollstafett. Rot i én av vekslingene medførte at nesten minuttet gikk tapt og dermed røyk også vårt uttalte mål å komme under timen. Vi knuste allikevel våre rivaler og perset med nesten to minutter. Dermed ble det feiring med medaljer rundt halsen og drinker påspandert av Myggen. Man får som regel som fortjent.

Torsdag møter vi Sagene i cupens første runde på Voldsløkka kl 18. Vi satser på gromt vær og grilling på Bjølsenfeltet, før vi spiller på oss nok selvtillitt til å slå serieleder Ranheim på Bislett på søndag. Vi både scorer og slipper inn mål hver eneste kamp, så underholdende blir det helt sikkert.

Heia Lyn!Jan Briseid

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere