RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Fortsatt best


Koll-trener Ragnar Wisløff sammen med norgesmesterne Linn Totsås (f.v.), Marianne Strøm, Marte Vestre, Maria Moen Storøy og Johanna D. Kløvfjell.
Koll-trener Ragnar Wisløff sammen med norgesmesterne Linn Totsås (f.v.), Marianne Strøm, Marte Vestre, Maria Moen Storøy og Johanna D. Kløvfjell.
I år skulle Koll få mer kamp om NM-gullet, men det endte med gull nummer elleve på like mange år.

KRINGSJÅ: – Det er cupen det er mest stas å vinne, så vi synes fortsatt det er veldig gøy hver gang vi vinner, sier Koll-trener Ragnar Wisløff.

I cupfinalen i Bergen møtte den regjerende mesteren fra Oslo hjemmehåpet BSI. Sistnevnte yppet seg i 1. sett, men etter det ble det en ny transportetappe for suverene Koll.

– Rutinen spilte nok inn. Vi har ennå ikke tapt ett jevnt sett i år, Wisløff.

Enklere enn ventet

BSI ledet lenge i 1. sett, men mot slutten viste Koll-damene sin styrke.

– Vi gjorde en del feil, men så skjerpet spillerne seg. I slike kamper tar de ut det som trengs, sier Wisløff.

I resten av kampen gikk det mer på skinner for Koll, som vant de to neste settene med klar margin (25-18 og 25-17).

– Cupfinalen er alltid en morsom kamp å spille. Det var en fin ramme rundt kampen, smiler Wisløff.

I år virket det som Koll skulle få kamp fra flere lag om NM-tittelen; blant annet fra hardtsatsende UiS. Stavanger-laget hadde brukt penger på å hente forsterkninger både på trener- og spillersiden, men klarte ikke engang å komme til finalen. Også BSI og Oslo Volley hadde potensial til å yppe seg mot Koll, men gullklubben fra Kringsjå innfridde nok en gang da det gjaldt som mest.

– Det er nok mange som er litt lei Koll nå, så det betyr bare mer og mer for de andre lagene å slå oss nå, tror Wisløff.

Vil ha to gull

Koll har også hentet hjem en rekke seriemesterskap de siste sesongene, og i seriespillet er også klubben i rute med tanke på gull. For øyeblikket skiller det to poeng ned til UiS på andreplass.

– Det er veldig jevnt, og vi har fire tøffe kamper igjen. Selv om det er mest stas med cupen, betyr det selvsagt mye å vinne seriegull også. Da viser vi at vi har vært det mest stabile laget gjennom sesongen, sier Ragnar Wisløff.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere