RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Fortsatt farlig å poste på Kastellet


Inger Arnesen falt på siden i et forsøk på å poste brev denne uken.Foto:Ivar Brynildsen
Inger Arnesen falt på siden i et forsøk på å poste brev denne uken.Foto:Ivar Brynildsen
Posten har måkt et trinn foran postkassen ved Spar på Kastellet. Men Inger Arnesen falt likevel.

KASTELLET: Det var mandag for en uke siden at Nordstrands Blad skrev om postkassen på Kastellet som volder problemer for så mange eldre. Posten lovet å ta ansvar og sørge for måking.

– Om det er måkt her, så er det ikke blitt mye bedre. Jeg skulle poste et brev her onsdag. Jeg satte fra meg stavene og klatret opp på snøkanten. Og deretter falt jeg på siden. Snøen var hard, men heldigvis hadde jeg på meg tykk kåpe. Jeg ble ikke skadet, forteller Inger Arnesen som bor rett ved Spar-butikken.

Måker på nytt

– Vi var på stedet og måkte et trinn etter at avisen ringte første gang. Nå har vi vært der på nytt og igjen måkt et trinn. Dessverre er det ikke lett å gjøre noe mer nå som snøen ligger der og kanten er så hard, sier informasjonssjef Jørn Michalsen i Posten Norge.

Han sier det er Oslo kommune som har ansvaret for å holde veien til postkassen fremkommelig.

– Vi har 650 tømmekasser i Oslo. Det er ikke lett for oss å følge opp alle sammen på detaljnivå. Vi skjønner imidlertid at det er problemer knyttet til denne kassen. Til våren må vi vurdere om kassen skal flyttes til et sted der det er lettere å holde snøen unna. Hadde postkassen hengt på en butikkvegg ville nok alt vært lettere, sier Michelsen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere