RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Fortsatt finalesjans


Cato Cocozza har akkurat økt til 3-1 og sikret seieren.
Cato Cocozza har akkurat økt til 3-1 og sikret seieren.
Vålerenga spilte solid mot Storhamar søndag kveld og vant til slutt 4-1. Med det resultatet reduserte Enga til 2-3 i kamper og har fortsatt muligheten til finaleplass.

JORDAL: Det var en viss nervøsitet blant hjemmefansen før kampen, for med tap ville Enga vært slått ut av turneringen. Fansen fikk se at Vålerenga tok styringa fra start, og ga ikke Storhamar mange sjanser.

Det tok allikevel 14 minutter før hjemmelaget tok ledelsen ved Kjell R. Nygård. Vålerenga hadde kontroll på hele perioden, men det ble med den ene scoringa.

Tidlig i andre periode utliknet Storhamar og nervøsiteten kom igjen. Da tok Øystein Olsen tak og sendte hjemmelaget tilbake i føringa. Olsen ble hedret før kampen fordi han har spilt 500 eliteseriekamper for Enga.

- Han har spilt 18 sesonger i Vålerenga, eller egentlig 17 på grunn av mange utvisningsminutter, sa speakeren over høyttaleranlegget.

Resten av kampen hadde Vålerenga full kontroll, og sikret en ny kamp mot hedmarkingene.

- Bra solid kamp

Den største forskjellen fra fredagens kamp da VIF tapte, var den defensive jobbinga. Vålerengatrener Espen Knutsen er fornøyd med lagets prestasjoner.

- Det er en veldig viktig seier, og den kommer på grunn av godt spill defensivt, sier han etter kampen.

Knutsen forklarer videre at Enga spilte på at Storhamar skulle ha pucken mer, og at VIF skulle få sjanser på kontringer. Og det fungerte.

- Vi slipper til veldig lite bakover, og får store sjanser som vi setter fremover, sier Vålerengatreneren.

Møter Frisk-Asker i finalen

Samtidig som Vålerenga ordnet en ny sjanse mot Storhamar avgjorde Frisk-Asker semifinalen mot Comet. Det ble 4-1 i kamper, og Frisk-Asker får litt ekstra tid til å hvile ut før finalen.

Hvis Vålerenga klarer å slå ut Storhamar, har de spilt 14 av 14 mulige kamper i kvartfinalen og semifinalen.

Neste kamp er på Hamar til tirsdag, og en eventuell syvende kamp er på torsdag i Jordal Amfi.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere