*Nettavisen* Nyheter.

Fortsatt i gullform

Mens motstander Tunet ladet opp til gårsdagens oppgjør med spill i europacupen i forrige uke, var Sveiva svært usikre på kampformen etter den lange julepausen. Men det var jentene fra Groruddalen som var sterkest.

Høyenhall: Selvfølgelig var det litt usikkerhet siden det var vår første kamp etter juleferien, men formen er tydeligvis fortsatt bra. Digg å åpne igjen med seier, fastslo Sveivas Oda Langaker.
Sveiva gjennomførte en strålende høstsesong, der laget kun tapte to poeng. I går kom beviset på at jentene har klart å holde på formen gjennom jula, da to poeng innkassert i det som på forhånd var en svært vanskelig bortekamp.
Moro å vinne en slik kamp. Det var også veldig viktig med tanke på tetstriden, understreket Langaker.

Har god gullmulighet

Med seieren tok Sveiva tilbake serieledelsen, etter at Holmlia hadde lånt tabellteten etter deres seier i tirsdagens kamp mot Slevik. Nå er det bare målforskjellen som gjør at Sveiva topper, og laget har i tillegg én kamp mer spilt enn Holmlia.
Vi får satse på å slå dem i kampen som er igjen mellom oss, så kan vi kanskje klare gullet, gliste Oda Langaker.

Nykommeren puttet

Det var Tunet som kom best i gang i gårsdagens kamp. Laget fra Høyenhall gikk relativt kjapt opp i ledelsen, men med tre kjappe scoringer mot slutten av den første perioden la Sveiva grunnlaget for en sterk topoenger. Resten av kampen ble en transportetappe for gjestene.
Det ble en jobbekamp. Og det er slik det er med dette laget, vi vil ofte mest og da vinner vi, oppsummerte Oda Langaker som selv scoret det siste Sveiva-målet.
Scoring ble det også på Amine Al-Sayed. Hun spilte sin første kamp etter overgangen fra svenske Falun, og viste at hun kan bli en nyttig forsterkning i kampen om seriegullet.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag