RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

 
  Foto: Foto: Universal Music/Pressefoto

Fortsatt mange billetter til Justin Bieber!

Mange ungjenter er fortvilet over å ikke ha kapret billetter til popstjernens Oslobesøk, men et kjapt søk på nettet viser at det fortsatt er mange billetter til salgs.

OSLO: Er du Justin Bieber-fan og ikke har fått skaffet deg billetter? Ikke fortvil, det er fortsatt mange billetter ute på nettet til den kanadiske popstjernens konserter onsdag og torsdag.

Over 100 billetter til salgs

Et kjapt søk på «Justin Bieber til Norge 2013» på google.com fører til en side som fungerer som en tredjepart i billetthandel.

I følge siden er det selgeren selv som bestemmer pris på billettene, og disse kan selges både under- og overpriset.

Nettsiden har over 100 billetter til salgs, til konserten torsdag 17. april. Prisene strekker seg fra 610 kroner og opp til 10 000 kroner, og det følger med en billettgaranti som skal beskytte kjøpere mot useriøse selgere.

Billettgarantien lover at man vil motta gyldige billetter i tide før begivenheten, at billettene leveres elektronisk eller via en sikker budtjeneste, og de betaler heller ikke selgeren av billettene før man har vært på begivenheten. Slik sikrer de at kjøperen ikke blir lurt på noen måte.

LES OGSÅ: Oslo-rektorer frykter ikke Justin Bieber-skulk

- Vi innestår ikke for ektheten

Arrangementsansvarlig i Billettservice, Odd-Terje Lyngen, forteller til dittOslo.no at man må være forsiktig med slike videresalgssider.

- Vi har ingenting med denne siden å gjøre, og vi tar ikke ansvar for de billettene som blir kjøpt gjennom denne nettsiden, sier Lyngen.

- Vi anbefaler selvfølgelig at folk kjøper billetter til arrangementer gjennom oss i Billettservice, Narvesen, 7-Eleven og Posten. Vi innestår ikke for ektheten av billettene denne videresalgssiden selger, og advarer folk mot å kjøpe billetter til 10 000 kroner, sier Lyngen.

- Det er også kun fysiske billetter som er gyldige billetter under Justin Biebers konserter, ikke «print at home»-billetter, avslutter Lyngen.

LES OGSÅ: Dette bør du vite før Justin Bieber ankommer Oslo

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere