RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Fortsatt nest best i byen

Det var to toppmotiverte lag som ville bli best i byen da Sveiva tok i mot Tunet i Stovnerhallen. Denne gangen var gjestelaget klart best.

Stovner: Tunet startet kampen best og allerede etter 5 minutter lå den første ballen i nettet bak Sveivas keeper. Det tok gjestene kun halvannen minutt før de var opp i tomålsledelse. Thomas Rognlien fikk en brukbar pasning fra Robin Larsen, som han elegant puttet i mål.
Sveiva presset for redusering gjennom store deler av den første perioden og klarte endelig å sette ballen i mål i det 13. minuttet. Niklas Brajic assisterte Andreas Sletten som satt reduseringsmålet 1-2.
Passivt angrepsspill
Trener Øyvind Lunde Bergersen mente det ikke manglet vilje hos laget sitt, men hadde likevel en del innvendinger om Sveivas innsats i kampen.
Vi var veldig passive i perioder og lot Tunet gjøre det de er best på, pasningsspillet. Jeg er skuffet, fordi vi gikk i denne kampen for å vinne.
Hele fem av Sieivas faste spillere meldte forfall til denne kampen, noe laget bar preg av.
Dette var en tøff kamp slik vi forventet. Vi manglet tre sentrale spillere på overtallsoppstillinger og det var ganske tydelig. Likevel er det viktig å nevne at jeg føler ikke at noen av de spillere som var på banen spilte dårlig, sier Bergersen.
Presset
Sveiva åpent andre periode ganske friskt og presset for utligning, men det var Manglerud-laget som hadde de beste sjansene i starten av denne perioden. Til tross for at Sveiva dominerte banen klarte de ikke å finne veien til gjestelagets mål. Til slutt kom straffen for Sveivas brente muligheter. I løpet av kun to minutter var kampen i grunn avgjort. Martin Zettergren og Stian Klepp økte Tunets ledelse til 1-4. Spikeren i kista var målet til Thomas Solheim to minutter før slutten av andre perioden.
Perioden var preget av relativt høy temperatur på banen. Tunet spilte tøft i forsvar, noe som resulterte i hele tre utvisninger i denne perioden. Sveiva greide aldri å utnytte overtallssituasjoner og fikk i stedet et baklengs mål med en spiller mer på banen.
Dette spillet minnet litt om det norske håndball landslaget sier Sveivas lagkaptein Lars H. Eide.
Satser på sluttspillet
I den siste perioden fikk eliteseriedebutantene Espen Haakestad og Joakim Nordin også noe spilletid. Nordin takket for tilliten og satte inn reduseringen som gav 2-5. Til tross for tre skåringer var det lite innhold i denne perioden. Sveiva gjorde forsøk på å ta igjen Tunet, men var aldri i nærheten av å true Manglerud-laget. Tre sekunder før full tid fikk Niklas Brajic pynte på resultatet da han satte inn dagens tredje mål for hjemmelaget. Sluttresultatet ble 3-6, et resultat som sier veldig lite om de egentlige forhold på banen.
Både lagkaptein Lars H. Eide og trener Øyvind Lunde Bergersen ser nå fram til sluttspillet.
- Vi befinner oss i ingenmansland, midt på tabellen. Jeg gleder meg litt til sluttspillet begynner, sier Eide.
Sveiva ligger med dette tapet på en sjuendeplass med 16 poeng mens Tunet avanserer forbi Slevik og ligger på femteplass.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere