RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Fortsatt omkjøring i Sandstuveien

Sandstuveien blir delvis stengt i ennå en måned. Arbeidet med å fornye avløpssystemet for et renere Alna tar lengre tid enn beregnet.

Brattlikollen: Forsinkelsene skyldes at vi har støtt på ukjente ting i bakken. Det er blitt mer komplisert enn vi trodde før starten i august, sier Tor Tørnes i Vann- og avløpsetaten.

Jeg håper vi blir ferdige med hoveddelen i månedsskiftet januar/februar, men jeg vil ikke garantere noe. Når det gjelder den siste biten, fra Steingrimsvei og over Brannfjell, må bilistene regne med omkjøring minst en måned til. Trafikklysene kommer heller ikke til å forsvinne før arbeidet er helt ferdig, legger han til.

Få klager

Tørnes lover imidlertid at det skal legges et bunnlag med asfalt med en gang gravearbeidene er ferdige. Slik at bilistene skal slippe å kjøre på grus og store dumper og humper resten av vinteren.

Selve asfalteringen må vente til våren når telen forsvinner. Før kan vi heller ikke legge nye kantstein til fortauene, forteller han.

Hundrevis av bilister bruker daglig Sandstuveien til og fra E6, og det har vært lange køer i rushtrafikken helt siden arbeidet startet etter sommerferien. Klager har det imidlertid vært lite av.

Utrolig få er misfornøyde. Jeg har ikke fått mer enn en håndfull telefoner i hele anleggsperioden. Bilistene har vært utrolig tålmodige, synes Tor Tørnes.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere