*Nettavisen* Nyheter.

Fortsatt på jakt

Lars Buer og Røa Dynamite Girls jakter fortsatt på draktsponsorer for årets sesong.

Røa Dynamite Girls har fortsatt ledige plasser på drakten. Sponsorpengene sitter ikke løst for tiden.

– Jeg håper noen som leser Akersposten i dag, får lyst til å slå til på en sponsoravtale, sier daglig leder i Røa Dynamite Girls, Lars Buer.

Denne sesongens Røa-drakt har fortsatt ledig plass. Bryst, rygg og strømper har ennå ikke noen logoer som gir penger i klubbkassen. Dette er de meste ekslusive plassene en klubb kan tilby.

– Vi jobber kontinuerlig med å få på plass en generalsponsor. Vi har har hatt følere ute, men ennå ikke fått noen treff, sier Buer.

Han frir til dem som kunne tenke seg å sponse landets desiderte beste dameklubb. En klubb som fortsatt er med i Champions League.

Har fortsatt penger

Klubben vil gjerne få på plass nye sponsoravtaler før sesongen starter til våren. Men klubben vil jobbe frem til første avspark. Og gjerne litt til. Får ikke Røa disse sponsorene på plass, kan økonomien bli anstrengt utover sesongen.

– Akkurat nå har vi grei likviditet. Men per i dag har vi større utgifter enn inntekter. På sikt vil ikke vi bruke mer enn vi har. Kostnadene vil ikke bli lavere denne sesongen. Dersom vi halvveis i sesongen fortsatt ikke har fått på plass nye avtaler, må vi tilpasse driften etter det. I verste fall kan vi bli nødt til å fristille spillere, sier Buer.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.