Fortsatt på topp

Med 1-0-seier over Medkila har LGT fortsatt ett poeng mer enn Fart og Alta som ligger 2. og 3. plass. Foto: Carina Alice Bredesen

Med 1-0-seier over Medkila har LGT fortsatt ett poeng mer enn Fart og Alta som ligger 2. og 3. plass. Foto: Carina Alice Bredesen

LGT gjennomførte en solid kamp mot Medkila, vant 1–0 og beholdt ledelsen i 1. divisjon.

RØDTVET: Det var ikke noen pen kamp som ble spilt på Greibanen lørdag mellom LGT og Medkila.

Men hjemmelaget viser at de hører hjemme i toppen, ved å gjennomføre en solid kamp mot hardtkjempende og fysiske nordlendinger.

– Dette var først og fremst tre veldig viktige poeng, sier LGT-trener Glenn Kleven.

Ny situasjon

Han er fornøyd med 1.-omgangen, men syns jentene er litt prega av alvoret etter pause.

– Dette er en helt ny situasjon for oss, og vi blir litt stressa. Men det er jo her vi vil være, og det er moro å klare å levere, sier Kleven.

SE TABELL: 1. divisjon, damer

Kampens eneste scoring kom etter 24 minutter på en litt merkelig situasjon.

Kristin Lundanes Jonvik slår en god corner, som bare deiser inn i mål. Medkilakeeperen var helt på bærtur, og det var egentlig ingen andre som fikk tak i ballen heller.

Uansett, 1–0 blir bokført.

Lite sjanser

Det var ikke mange sjanser å glede seg over denne lørdagen, men det er LGT som er nærmest å øke ledelsen. Ved to, tre anledninger er det farlig frampå, og mot slutten av kampen kjemper LGT-spissen Christine Libach meget hardt for å komme på scoringslista, uten å lykkes.

– Vi slipper Medkila lite til. Vi jobber hardt, og det er en sterk seier i en skikkelig slitekamp. Vi burde nok klart å score ett mål til, men ett holdt, sier Kleven.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mer om emnet: Sport

Mest lest på Nyheter

Annonsebilag