RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Fortsatt rødt flertall

Arbeiderpartiet og SV vil til sammen få flertall i bydelsutvalget på Søndre Nordstrand. Arne Vidar Jenssen

Søndre Nordstrand: Dette er temmelig klart etter den foreløpige opptellingen. Ap vil få hele seks personer rundt BU-bordet mot tre slik det er nå. SV beholder to plasser, KrF en, Venstre beholder en , Høyre mister en og får to stoler mens FrP ser ut til å få tre representanter i bydelsutvalget. RV vil ikke bli repersentert slik de har vært til nå. Senterpartiet, Demokratene og Miljøpartiet de grønnekommer ikke inn.

Alt tyder altså på at Høyre og Teddy Kjendli forsvinner fra BU-leder-taburetten. Den stolen skal Nadeem Butt fra Arbeiderpartiet ha.

De tre første på Ap-listen etter Butt er Anne Lena Dolmen, Ola Mannsåker og Trine Eskeland. Hvem som blir de to neste kommer an på hvem som har fått velgerens ekstrastemmer.

På SV-listen står Liv Jorunn Eriksen og Erlend Jonassen på de to øverste plassene.

Øverst på KrF-listen står Hanne Hodnebrug, men hun står også på bystyrelisten. Om hun kommer i den salen, er det Christoffer Sahl som får BU-stolen. Og det ligger an til at John Bjørnøy får beholde sin plass for Venstre.

På Høyre-listen står avtroppende BU-leder Teddy Kjendlie øverst med leder av teknisk komite, Aridl Andersson på andre-plass.

FrP-gruppen vil temmelig sikkert ha Trond Hjelmerud og Tharald Beck inne mens tredjeplassen foreløpig ikke er navne-sikker.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere