RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Antony and the Johnsons innleder Oslo Jazzfestival med konsert på operataket 9. august. FOTO: PROMO
Antony and the Johnsons innleder Oslo Jazzfestival med konsert på operataket 9. august. FOTO: PROMO

Fortsatt sitteplasser

Årets store jazz-happening er fortsatt mulig å få med seg, for dem som ikke vil stå. Nå har nemlig Oslo Jazzfestival lagt ut nye sitteplasser til Antony and the Johnsons.

OPERATAKET: Sitteplassene til konserten med Antony and the Johnsons på operataket ble utsolgt i løpet av 20 minutter, da de ble lagt ut for salg.

Men nå har Oslo Jazzfestival økt sittekapasiteten, og er du rask på labben kan du sikre deg disse denne uka.

Stor etterspørsel

Søndag 9. august innledes Oslo Jazzfestival med Antony and the Johnsons og Operaorkestret på taket av Den Norske Opera & Ballett i Bjørvika.

Den nye utendørs amfiscenen, som har plass til hele 8500 publikummere innvies med denne konserten, og ettersom etterspørselen har vært så stor utvides tribunen nå med hele 300 sitteplasser. Disse legges ut i morgen, onsdag klokka 09.

Tidenes festivaluke

Med konserten på operataket innledes det som trolig er tidenes festivaluke i Oslo. Denne uka vil både Oslo Jazzfestival, Øyafestivalen, Oslo Kammermusikkfestival og Melafestivalen gå av stabelen.LES ALT OM FESTIVALENE HER

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere