RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Frykter utvidelse: Terje Bjøro (V) tror fortsatt ikke på det vil gå knirkefritt med selskapslokaler på Ridehuset i Kristianiasvingen. Det til tross for forsikringene fra Høyre. at
Frykter utvidelse: Terje Bjøro (V) tror fortsatt ikke på det vil gå knirkefritt med selskapslokaler på Ridehuset i Kristianiasvingen. Det til tross for forsikringene fra Høyre. at

Fortsatt skeptisk

Som ventet ble det nederlag for Venstre og Terje Bjøro i saken om Ridehuset i Kristianiasvingen. Høyre og Frp mener et selskapssted er den beste løsningen for å bevare stedet.

HUSEBY: Bjøro uttrykte stor skepsis før søknaden om bruksendring skulle behandles i bydelsutvalget. Han fikk ikke gjennomslag og er enda mer skeptisk enn tidligere. At det åpnes for drift av selskapslokaler, tror han vil føre til politisk press på bydelen.

Med denne begrensede åpningstiden, vil driften neppe lønne seg. Det vil garantert bli søkt om utvidelser i åpningstiden. Saken dreier seg om etablering av et nytt skjenkested, så enkelt er det.

Han foreslo også at Ridehuset skal vurderes som lokale for barnehage. Naturlig nok ble også dette forslaget nedstemt.

- Er restriktive

Høyre fnøs av Bjøros argumenter. Jane Steenbuch mener bydelen er heldig som har Ridehuset.

Stedet er en perle og en grønn lunge som må bevares. Venstre mener vi må være restriktive. Vi ER restriktive. At det skal bli cafèdrift på stedet er en misforståelse. Det skal leies ut til arrangementer og liknende.

Leder i bydelsutvalget, Elin Horn Galtung mener bruksendringen må til for å bevare Ridehuset.

Det er Nils Røhnebæk gjennom Hotel Norge A/S som er oppført som tiltakshaver i søknaden om bruksendring.

Det må penger til for å bevare dette stedet. Hvordan skal de ellers gjøre det? Ta inngangspenger?, sier Galtung.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere