RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Fortsetter veksten


Staben i Lokalavisen Groruddalen jublet høyt over stor framgang i fjor høst - og framgangen fortsetter på siste lesertallsmåling nå i februar.
Staben i Lokalavisen Groruddalen jublet høyt over stor framgang i fjor høst - og framgangen fortsetter på siste lesertallsmåling nå i februar.
Lokalavisen Groruddalen når nye høyder. 55.000 leser nå avisen hver uke.

GRORUDDALEN: Tirsdag kom jubeltallene for Lokalavisen Groruddalen. I løpet av et halvår har avisen fått 2000 flere lesere, det betyr at 55.000 personer leser Lokalavisen Groruddalen hver torsdag og at avisen har mer en én leser per avis.

Det er en milepæl å nå én leser per avis. Flere medievitere har uttalt at en god gratisavis har én leser per avis. Dette har vært et mål for oss, sier redaksjonssjef Magne Mellem Enoksen.

15.000 på et år

Tallene er det TNS Gallup som har hentet inn. I løpet av et år har lesertallene for Lokalavisen Groruddalen økt med 15.000 lesere. Avisen ble startet opp i 2005 og er en av 12 lokalaviser tilhørende Lokalavisene Oslo AS. Firmaet har omtrent 70 ansatte.

Jeg er veldig glad for dette! Ved forrige måling hadde vi en kjempeframgang. Når vi nå fortsetter framgangen, bekrefter det vår posisjon i Groruddalen, sier Enoksen.

Ansvarlig redaktør, Tore Bollingmo, deler Enoksens glede.

Dette er veldig gledelig for oss. Vi har hatt sammenhengende fremgang på alle målinger siden vi fikk samlede tall for Lokalavisene Oslo tidlig i 2007, og det beviser at Oslo-folk vil ha det lokalt. Det var en milepæl for et halvt år siden når vi passerte Aften sine lesertall i Oslo, men det er selvsagt svært hyggelig at veksten nå fortsetter, sier han.

Flest lesere

Lesertallene fra TNS Gallup viser at Lokalavisen Groruddalen har flere lesere enn både Aftenposten Aften og Akers Avis Groruddalen.

Det betyr vel at vi er gode på å gi folk i Groruddalen de lokalnyhetene de ønsker Samtidig har det nok litt å si at vi er en avis som ikke har så mange års fartstid, slik at det stadig er flere som oppdager og liker avisen, kommenterer redaksjonssjefen.

At flere og flere lesere velger å lese Lokalavisen, er ikke bare en glede, men også inspirasjon.

At flere setter pris på oss er god motivasjon for å fortsette å lage en god lokalavis, sier Enoksen, før han skal legge siste hånd på verket for denne ukas avis.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere