Fortviler over tyveri av tilhenger

Høybråten skoles musikkorps fikk en litt kinkig start på skoleåret. Korpsets henger er stjålet, og nå har det blitt vanskelig å frakte både instrumenter og få inn lopper.

Høybråten: Hengeren vår er sårt savnet. Vi bruker den jo til å frakte instrumentene til diverse arrangementer, og nå er det jo tid for loppeinnhenting, forteller sjef for Høybråtens musikkorps' loppemarked, Ketil Aamold.
Den hvite, tidligere Esso-hengeren, med korpsets logo og en rød stripe på siden, forsvant fra sin faste plass foran Ica-butikken i Starveien. Loppemarkedet blir arrangert på skolen 24-25. september, så det haster å finne den igjen.
Etter loppemarkedet i våres ble hengeren vår også stjålet, men da var den full av ødelagte og vrakede elektrolopper. Det var jo også etter alt var ferdig, og det var noen som fant den igjen på Furuset og ringte oss, sier Aamold.

Siste marked

Korpset er spesielt avhengig av at dette loppemarkedet blir en suskess. Høybråten skole skal renoveres og ombygges, så det kan bli lenge til musikkorpset arrangerer et nytt loppemarked, og det blir siste gang i de gamle lokalene.
Vi er veldig avhengig av at lokalbefolkningen støtter oppom dette siste markedet. Som rektor ved skolen sa, 'Nå må foreldrene stille opp og kjøpe alt som er', ler Aamold.
Og selv om hengeren har gjort forberedelsene til høstens marked litt mer komplisert enn vanlig, har ikke korpset latt det stoppe seg.
Vi har tatt i bruk private hengere og biler med stor plass, selv om det ikke er ideelt med åpne hengere når det regner. Vi har sett på muligheten om å leie en henger, men vi trenger jo en på helårsbasis så hvis noen har en gammel henger stående så er det bare å si ifra, sier Aamold.
Hvis noen ser hengeren, ring loppetelefonen på: 920 43 438 eller send en epost til: lopper@hsmk.no
Det blir dusør på 500 kroner og en favn med lopper til den som kan lokalisere den savnede hengeren.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.