RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Fotball + politikk = sant


Bydelsutvalgets leder Per Overrein vil ha Skeid-fansen med på åpen halvtime.
Bydelsutvalgets leder Per Overrein vil ha Skeid-fansen med på åpen halvtime.
Bydelsleder Per Overrein (Ap) ønsker at Skeid-fansen kommer i horder til bydelsmøtet i Sagene samfunnshus på torsdag. – Kanskje vi får til et folkemøte, sier han.

SAGENE: Torsdag denne uka holder politikerne bydelsutvalgsmøte i Kaysalen på Sagene samfunnshus. Sakslista er ikke av det vanlige slaget. For det er ikke hver dag at et fotballag står på kartet.

– Vi vil ta opp Skeid-saken for å vise at også politikerne i bydelen er bekymra for klubben og er opptatt av dette, sier Per Overrein.

Skeid kommer

Som kjent er Skeid i økonomisk krise. Klubben mangler én million kroner og trues av konkurs.

Les mer her

Styreformann Konrad Kulmann kommer til "åpen halvtime" i BU for å orientere politikerne. Overrein ønsker dette velkommen. Han oppfordrer fansen av Skeid om å møte opp klokka halv sju på torsdag.

– Det ville vært fint om det kom endel. Vi har plass til en hundre stykker, hvis de står. Hvis det ikke blir plass til alle inne, kan vi strekke en ledning så de kan stå ute, sier Overrein.

Hva bydelsutvalget kan gjøre med saken er høyst uklart. Penger er ikke aktuelt. I mangel av virkemidler vil Overrein på privat kjøl spytte inn midler.

– Jeg har tenkt å gi dem tusen kroner, og vil oppfordre andre å gjøre det samme, sier han.

At et BU-møte får preg av å være folkemøte vil i så fall være sjeldent. Vanligvis møter det opp to stykker på åpen halvtime.

– Vi bør oppføre oss som de gjør i bygde-Norge. Se på Molde. Der stiller de opp for laget sitt. Husk at fotball handler om mye følelser, og ikke bare penger.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere