RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Fotballbragd på Holmlia


Fra venstre: Daglig leder Ove Bevolden, A-lagstrener Per Utne, styreleder Yngvar Øian og G16-trener Johan Hedfors har virkelig gjort en strålende innsats for fotballmiljøet til Holmlia.
Fra venstre: Daglig leder Ove Bevolden, A-lagstrener Per Utne, styreleder Yngvar Øian og G16-trener Johan Hedfors har virkelig gjort en strålende innsats for fotballmiljøet til Holmlia. Foto: Foto: Thomass Granerød
Holmlia SK har virkelig hatt en strålende fotballsesong, med en trippelmester i G16-laget og en tidoblet vekst på jentesiden i klubben.

HOLMLIA: Talentfabrikken Holmlia lever i beste velgående, det har klubbens G16-lag bevist gjennom en fantastisk sesong, der laget har vunnet tre prestisjefylte titler.

 
 


Klubbens jentesatsning har også båret frukter – og i aldersgruppen 8-10 år har spillergruppen økt fra fire til 40 spillere på én sesong.

Da klubbens herrelag i tillegg spilte seg til en fin femteplass i tredjedivisjon samt nådde Stabæk og første runde i cupen, ja da ønsket Nordstrands Blad å ta en prat med klubbledelsen ved daglig leder Ove Bevolden, A-lagstrener Per Utne og G16-trener Johan Hedfors, for å få et bedre innblikk i det arbeidet som Holmlia har har lagt ned for å oppnå slike resultater.

Holdninger, disiplin og respekt

Som nevnt så vant G16-laget tre titler denne sesongen, nemlig seriemesterskapet, kretsmesterskapet og OBOS-cup. Laget spilte seg også til en flott åttendedelsfinale i Adidas Cup, men her ble Skeid nummeret for store ved denne anledningen.

Ingen andre klubber, bortsett fra kanskje Skeid, har levert så mange spillere til eliten, og dette er vi selvfølgelig meget stolte av

I Norgesmesterskapet kom laget på en åttendeplass etter å ha røket for Strømsgodset, alt i alt en suveren innsats fra suksesstreneren Johan Hedfors og hans disipler.

– Det som vi har jobbet helt konsekvent med på G16-laget er holdninger, disiplin, respekt - og ikke minst teknikk. Vi er helt avhengige av at disse unggutta vet å oppføre seg på og utenfor banen, Med dette som grunnmur vet alle hvor vi har hverandre og vi kan fokusere på å skape gode og tekniske fotballspillere, sier Hedfors med et bestemt smil.

Fire på A-laget

At G16-laget sin suksess også har smittet over på klubbens A-lag er et faktum - og hele fire spillere fra Hedfors sitt lag har bidratt til å heve klubbens seniorlag.

Dette gjelder målvaktene Din Tran og Ivar Lutzo, samt utespillerne Dodou Gaye og Mossa N'Jie - spillere som nok kommer til å prege Holmlia fremover og kanskje kan også disse fire gå i blant andre Mohammed Fellahs Tippeliga-spor etter hvert.

– Vi er jo det tredje beste laget fra Sinsenkrysset og opp mot Follo. Det er heller ikke nytt for oss å fostre Tippeligaspillere - ingen andre klubber, bortsett fra kanskje Skeid, har levert så mange spillere til eliten og dette er vi selvfølgelig meget stolte av, sier A-lagstrener Per Utne.

Cupfinale 2020

For å få en liten balanse i praten rundt Holmlias fotballhverdag, skyter daglig leder Ove Bevolden inn et lite innspill rundt klubbens jentelag som har opplevd en tidobling i antall spillere;

– Det er meget gledelig for oss som klubb at vi også nå får rekruttering på jentesiden. I tillegg til alle disse nye spillerne så er også foreldregruppa her meget positive. Dette igjen medfører at vi ønsker å etablere flere jentelag og vi har en drøm om å nå Cupfinalen i år 2020, sier Bevolden met et stort smil.

Fikk gavesjekk

Det er tydelig at Holmlias arbeide er blitt lagt merke til. Da Fredrikstad gjestet Vålerenga og Ullevål stadion forrige uke, fikk klubben overrakt en sjekk pålydende kroner 100 000 fra Hafslund og VIF Fotball under pausen.

Dette er øremerkede kroner til en ny fotball-binge.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere