*Nettavisen* Nyheter.

Fotballdrama til siste sekund

KFUM og Vadmyra måtte gjøre opp i tidvis ruskevær i semifinalen torsdag. Her målscorer Ragna Rødli Giørtz i aksjon. Foto: Foto: Thomas Granerød

KFUM J97 leverte en heroisk innsats mot Vadmyra i semifinalen, men kom til kort i målprotokollen.

Klikk på bildet for å forstørre.

Helene Wekre farlig frempå for KFUM. Foto: Foto: Thomas Granerød

Klikk på bildet for å forstørre.

Her gir storscorer Ragna Rødli Giørtz KFUM ledelsen etter bare seks minutter, men Vadmyra kom sterkt tilbake og sikret seg finaleplassen. Foto: Foto: Thomas Granerød

Klikk på bildet for å forstørre.

KFUM-supporterne skal ha masse ros for måten de støtter lagene sine på under Norway Cup. Foto: Foto: Thomas Granerød

EKEBERG: Det måtte ekstraomganger til for å kåre en finalist i oppgjøret mellom KFUM og Vadmyra på Ekebergsletta torsdag.

LES ALT OM NORWAY CUP HER!

Ved ordinær spilletid stod det 1-1 etter at meget målfarlige Ragna Rødli Giørtz hadde gitt sitt KFUM ledelsen etter bare seks minutters spill på et herlig volleyspark.

KFUM førte innledningsvis

KFUM hadde det meste av initiativet i den første omgangen og sammen med sine supportere "Profetene" var de best denne regntunge førsteomgangen på sletta.

Etter hvilen derimot kom gjestende Vadmyra mer med i kampen, de fikk sin utlikning ved Isabel Breisnes i omgangens syvende minutt.

Da Vadmyra også fikk tilkjent et straffespark fem minutter senere, virket det hele brått så vanskelig for KFUM, men straffen ble blåst høyt over målet.

– Gjorde så godt vi kunne

Da kampens dyktige dommer, Thomas Bønes, blåste av for ordinær tid på stillingen 1-1 gjorde lagene seg klare for meget nervepirrende ekstraomganger.

KFUM hadde også her gode muligheter til å gjøre mål, men marginene var på hjemmelaget sin side - i stedet kunne Vadmyra slippe jubelen løs etter avgjørende scoring fra Laura Katika kun sekunder før slutt.

– Uff, dette er ganske surt må jeg si, forteller KFUM sin scoringsmaskin Ragna Rødli Giørtz.

– Vi gjorde så godt vi kunne, vi scoret et tidlig mål og hadde ganske god kontroll på kampen, men dessverre så tapte vi allikevel selv om vi hadde de fleste sjansene i denne semifinalen, fortsetter en preget Ragna Rødli Giørtz.

– Kan bli fornøyd

Da Nordstrands Blad minner Ragna på at hun nettopp har vunnet bronse i verdens største fotballturnering får vi frem smilet og følgende kommentar;

– Det er helt klart kjempebra å vinne bronse i Norway Cup og jeg kan bli fornøyd med det om litt, avslutter spisstalentet Ragna Rødli Giørtz med glimt i øyet.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.