RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Fotballdrama til siste sekund


KFUM og Vadmyra måtte gjøre opp i tidvis ruskevær i semifinalen torsdag. Her målscorer Ragna Rødli Giørtz i aksjon.
KFUM og Vadmyra måtte gjøre opp i tidvis ruskevær i semifinalen torsdag. Her målscorer Ragna Rødli Giørtz i aksjon. Foto: Foto: Thomas Granerød
KFUM J97 leverte en heroisk innsats mot Vadmyra i semifinalen, men kom til kort i målprotokollen.

EKEBERG: Det måtte ekstraomganger til for å kåre en finalist i oppgjøret mellom KFUM og Vadmyra på Ekebergsletta torsdag.

LES ALT OM NORWAY CUP HER!

Ved ordinær spilletid stod det 1-1 etter at meget målfarlige Ragna Rødli Giørtz hadde gitt sitt KFUM ledelsen etter bare seks minutters spill på et herlig volleyspark.

KFUM førte innledningsvis

KFUM hadde det meste av initiativet i den første omgangen og sammen med sine supportere "Profetene" var de best denne regntunge førsteomgangen på sletta.

Etter hvilen derimot kom gjestende Vadmyra mer med i kampen, de fikk sin utlikning ved Isabel Breisnes i omgangens syvende minutt.

Da Vadmyra også fikk tilkjent et straffespark fem minutter senere, virket det hele brått så vanskelig for KFUM, men straffen ble blåst høyt over målet.

– Gjorde så godt vi kunne

Da kampens dyktige dommer, Thomas Bønes, blåste av for ordinær tid på stillingen 1-1 gjorde lagene seg klare for meget nervepirrende ekstraomganger.

KFUM hadde også her gode muligheter til å gjøre mål, men marginene var på hjemmelaget sin side - i stedet kunne Vadmyra slippe jubelen løs etter avgjørende scoring fra Laura Katika kun sekunder før slutt.

– Uff, dette er ganske surt må jeg si, forteller KFUM sin scoringsmaskin Ragna Rødli Giørtz.

– Vi gjorde så godt vi kunne, vi scoret et tidlig mål og hadde ganske god kontroll på kampen, men dessverre så tapte vi allikevel selv om vi hadde de fleste sjansene i denne semifinalen, fortsetter en preget Ragna Rødli Giørtz.

– Kan bli fornøyd

Da Nordstrands Blad minner Ragna på at hun nettopp har vunnet bronse i verdens største fotballturnering får vi frem smilet og følgende kommentar;

– Det er helt klart kjempebra å vinne bronse i Norway Cup og jeg kan bli fornøyd med det om litt, avslutter spisstalentet Ragna Rødli Giørtz med glimt i øyet.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere