*Nettavisen* Nyheter.

Fotballfest for 900 barn

Kaptein og libero: Jacob Pedersen viste seg som en stødig og sikker kaptein, her i duell med Skeids Boye Sivertsen. Foto: Foto: Thomas Granerød

Rundt 900 spillere i aldersgruppen 5-10 år deltok da Bøler IF arrangerte Umbro Cup sist helg.

Klikk på bildet for å forstørre.

Flott forsering: Kaptein Jacob Pedersen forserer her Skeid-forsvareren. elegant stil.

Klikk på bildet for å forstørre.

Dyktig målvakt: Selv om det ble fem baklengsmål så sto Jonas Gunnestaden kjempekamp i målet til Bøler Storm. Det var lite han kunne gjøre for å forhindre Skeid sine scoringer.

Klikk på bildet for å forstørre.

Jager ballen: Elias Arnfinsson jobbet som en helt gjennom hele kampen.

Ekeberg: – Det virker som ungene her er veldig fornøyde - og da er vi også fornøyde, sier turneringsleder Bjørn-Olav Larsen til Nordstrands Blad.

20 års erfaring

Med hele 900 spillere fordelt på 70 lag fikk vi se femmerfotball av ypperste merke - og et arrangement som bar preg av stødig organisering.

– Vi i Bøler har arrangert ulike turneringer her i Ekeberghallen i 20 år nå, så vi begynner jo å få en viss rutine og erfaring med det å stille som arrangør. Dessuten har vi klubbens A-lagsspillere som funksjonærer og juniorer som dommere - og alt har gått strålende, smiler Larsen.

– Det eneste som er litt skuffende er at det har vært litt glissent fremmøte av tilskuere, men alt i alt så er vi som nevnt meget fornøyde med denne helgen, avslutter turneringslederen.

Skeid Grefsen for sterke

Nordstrands Blad overvar oppgjøret mellom Bøler Storm og Skeid Grefsen i gutteklassen født i år 2003 - og fikk se to gode lag, der gjestene fra Grefsen hadde marginene mest på sin side og til slutt vant fortjent med 5-0.

– Jeg synes vi spilte en ganske god kamp selv om vi tapte med mye til slutt, men jeg er ikke veldig lei meg. Vi vinner jo også av og til, forteller kaptein Jacob Pedersen rett etter kampslutt.

– Hvordan synes du det er å være lagkaptein da Jacob?

– Det er vel sånn passe bra tenker jeg, men det er jo litt morsomt å være litt sjef også, smiler Jacob og legger kjapt til hva han synes er lagets største styrker:

– Jeg synes vi er gode til å sentre ballen til hverandre og vi skyter ganske godt - dessuten har vi kost oss masse her i hallen, avslutter lagkaptein Jacob Pedersen ovenfor Nordstrands Blad.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.