RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Fotballfest for hele familien


Huk-spillerne Ole Engen (f.v.), Christian Fjeld Thorkildsen, Felix Dreyer-Hensley, Sigurd Eide Mygland, Christian Bakke og Hans Kristian Sande (liggende) hadde det helt topp under Huks familiedag.
Huk-spillerne Ole Engen (f.v.), Christian Fjeld Thorkildsen, Felix Dreyer-Hensley, Sigurd Eide Mygland, Christian Bakke og Hans Kristian Sande (liggende) hadde det helt topp under Huks familiedag.
Huk Fotballklubbs familiedag ble nok en gang en suksess ¿ med både full fart på banen og mye lek på sidelinjen.

Bygdøy: ¿ Vi har vært med på dette mange før også. Det er alltid moro å delta på dette arrangementet, forteller Huk-spillerne Ole Engen, Christian Fjeld Thorkildsen, Felix Dreyer-Hensley, Sigurd Eide Mygland, Christian Bakke og Hans Kristian Sande.

Gutta spiller til daglig for Huks 98-årgang, og fotballspillerne synes naturlig nok familiedagen på Bygdøhus er helt topp.

¿ Det beste er å spille fotball ¿ og det får vi gjort mye her. Vi kom til og med før selve arrangementet begynte, forteller 9-åringene.


Drømmer om United

Ole, Christian, Felix, Sigurd, Christian og Hans Kristian stortrives med å spille fotball for Huk, men håper etter hvert å få fortsette fotballkarrierene sine i større land. Og felles for Huk-spillerne er ønsket om å spille i Premier League ¿ og da helst for favorittlaget Manchester United.

¿ United er det beste laget, samstemmer 9-åringene.


"Alle" tar turen

For Huk ble familiedagen, som for øvrig ble arrangert for 12. året på rad, nok en gang en suksess. Og denne gangen var også værgudene på Huks side.

¿ Av de tolv gangene vi har arrangert familiedag, har vi hatt fint vær elleve ganger. Det var dårlig vær i fjor, men i år var alt vellykket, forteller Rolf Bakke, leder av Huk FK.

Bakke er glad for at arrangementet hvert år lykkes med å samle nærmiljøet til en sosial og trivelig happening.

¿ I tillegg til 17. mai, er dette det eneste arrangementet her på Bygdøy som virkelig samlet folket. Hit kommer det til og med eldre damer bare for å kjøpe seg kake og kaffe, smiler Bakke.


Gode inntekter

I tillegg til diverse lekeapparater, byr familiedagen på flere fotballrelaterte aktiviteter.

Blant høydepunktene denne gangen var 2000-årgangens kamp mot mødrene, som endte med 2-1-seier til barna.

For Huk er det ikke til å legge skjul på at familiedagen også gir kjærkomne inntekter til klubben.

¿ I forkant gir vi ut gratisaviser med annonser som når 36 000 husstander i nærmiljøet. Dermed er fortjenesten der allerede før arrangementet begynner, men barna sørger også for gode inntekter ved loddsalget på arrangementsdagen, forteller Rolf Bakke.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere