RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Fotballfest på Korsvoll


Korsvoll jenter 1 imponerte på søndag. Bak fra venstre: Milla Weium (8), Stine Lia (8), Emma Mattson (8) og Ida Maher (8). Foran fra venstre: Katrine Haugen (8), Linnea Skaare Søbstad (8) og Vibeke Kayser (8).
Korsvoll jenter 1 imponerte på søndag. Bak fra venstre: Milla Weium (8), Stine Lia (8), Emma Mattson (8) og Ida Maher (8). Foran fra venstre: Katrine Haugen (8), Linnea Skaare Søbstad (8) og Vibeke Kayser (8).
260 spillere fra 26 ulike lag boltret seg på kunstgresset under helgens Nordre Aker cup.

KORSVOLL: Stemningen var eksemplarisk på Korsvoll kunstgress sist søndag, og Nordre Aker Budstikke var vitne til masse godt spill. Den fem timer lange cupen, for gutter og jenter født i 1999, ble arrangert for første gang i fjor. Ifølge cupsjef, Brede Bergskaug, er målet å gjøre den lokale vennskapsturneringen til en god tradisjon.
¿ Cupen har blitt veldig populær. I forkant av turneringen fikk vi en rekke hendvendelser fra lag som ville være med. Neste år er vi åpne for å utvide arrangementet, sier han.
¿ Alle lagene som er med får spille fire kamper hver på fem timer. Vanligvis spiller lagene en kamp i uka, og mange kan derfor få litt lite spilletid. Her får alle spille nok. I tillegg liker mange av foreldrene at cupen kun varer i noen timer. Man trenger ikke å holde av hele helgen.

Trygt miljø

¿ Er du fornøyd med helgens arrangemnet?
¿ Alt har gått veldig bra. Foreldrene har vært veldig engasjerte, og jeg føler at vi har klart å skape et godt og trygt miljø for alle cupdeltagerne. Oppmøte har vært veldig bra, og folk skaper stemning, svarer Brede Bergskaug fornøyd.
Korsvoll jenter 1 var et av lagene som imponerte under helgens turnering. Nordre Aker Budstikke tok en prat med lagets spissduo, etter at de hadde feid erkerivalen Lyn av banen med 5-1.
¿ Alt fungerte. Vi spilte kjempebra, sier Katrine Greger Haugen (8) stolt.
¿ Jeg liker ikke klyngefotball. Mot Lyn klarte vi heldigvis å spille gode pasninger til hverandre, fortsetter Milla Weium (8).

Edu og Barca

De to lagvenninnene har spilt fotball i tre år, og begge trives godt på den grønne matta.
¿ Det beste jeg vet er å vinne kamper og score mål, forteller Katrine.
¿ Jeg liker å stå i mål, men å drible er nok det kuleste, sier Milla.
¿ Har dere noen forbilder?
¿ Samuel Eto'o på Barcelona er favorittspilleren min, røper Milla.
¿ Jeg liker alle på a-laget til Lyn, sier Katrine.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere