RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Fotballprofessoren


 
 

De tre siste årene har Friggstyret blitt en sammensveisa gjeng med mye ekstrem spisskompetanse. Men motoren i en klubb kan ikke være overarbeidede og ulønna styremedlemmer, der kona konstant truer med skilsmisse og ungene lurer på om pappa i hvert fall gidder å stikke innom på konfirmasjonen. Styret har nå gjort sin del av jobben, og båret Frigg-toget bort på skinnene.

Da er det lokføreren som overtar: Fotballprofessor og daglig leder Nils Solum. Han er riktignok ikke helt fotballprofessor, men fotballøkonomi var en del av mastergraden hans. Mange tror at fotballen drives av treningsdraktbehengte middelaldrende menn med kulemage og tarmsystem i evig opprør. Men nei, kunnskapsrevolusjonen som pågår i samfunnet har også inntatt fotballbrakkene. Friggland utgjør akademias høyborg i Norge. Frigg kan ikke være dårligere. For foreldrene i Friggland vil utdannelse alltid være viktigere enn fotball.

Selv brevduene våre er skolert og har egne brevkurs. Både laglederen og foreldrekontakten foreldrene møter har vært utsatt for egne kurs i Frigg-regi. Treneren i barneavdelingen har minimum aktivitetslederkurs. Trenerforumene for både barn og unge ledes av trenere med trener 2-utdanning, styremedlemme-ne har tilsvarende lederkurs i regi av kretsen og forbundet.

Etter mange år er Friggtoget endelig på skinner igjen. I førerhuset står vår Pepsi Max-drikkende fotballprofessor. Vil du være med på vår ville ferd framover, så er det bare å henge på.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere