RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Fotballtap gjør ingenting!


MORO! Leon (4,5), Lucas (5) og Matilde (6) fra Sollerud barnehage stortrivdes på Ullernbanen onsdag med fotballcup, lek og moro. Foto: Elisabeth Ottho
MORO! Leon (4,5), Lucas (5) og Matilde (6) fra Sollerud barnehage stortrivdes på Ullernbanen onsdag med fotballcup, lek og moro. Foto: Elisabeth Ottho
– Vi syns det er kjempegøy, selv om vi har tapt alle kampene!

ULLERNBANEN: Onsdag arrangerte fem av barnehagene i Bydel Ullern sin årlige fotballcup på Ullernbanen for barnehagebarna.

– Dette er 6. året vi arrangerer denne cupen, forteller Rune Jensen, sportslig leder for cupen.

– Det startet med at vi lagde to lag fra barnehagene som spilte kamper mot hverandre, Men nå stiller hver barnehage med hvert sitt lag, sier han.

Barnehagene som deltar, er: Slalåmveien, Dokka, Skøyen Terrasse, Øraker og Sollerud.

I tillegg til kampene var det også satt i gang underholdning for barna. Det var satt opp hoppeslott og Mats fra Norske talenter kom og hadde et trikseshow. I tillegg var det også satt opp en opplåsbar sklie, som falt spesielt i smak hos tre blide Sollerud Barnehagebarn.

– Vi syns det er gøy å spille fotball, forteller Lucas. – Alle er med, både jenter og gutter. Vi syns det er kjempegøy selv om vi har tapt alle kampene!

LES OGSÅ:

Gulleråsen stasjon blir åpnet igjen

Nå skjønner Ida (14) hvorfor voksne er så slitne

 

 

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere