RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Fra "regndans" til flotte Østensjødager

Mens værgudene var i dårlig stemning da Østensjø Bydelsdager, hadde tydeligvis "regndansen" inne på Skullerudstua fredag så positiv effekt at de to siste dagene bare kan betegnes som flotte.

Østensjø: Det hele begynte allerede tirsdag (omtalt i Nordstrands Blad) med Østensjøtrimmen. Så fortsatte det onsdag med stands og aktiviteter på Oppsal senter, forfatterbesøk på Oppsal, square dance-kveld på Abildsø og musikal på Høyenhall. Torsdag var det en rekke aktiviteter på Bøler senter. Manglerud SFO hadde sommerfest, i Manglerud kirke var det sommerkonsert med Abildsø skoles kor, Skøyenkveld ved Nordre Skøyen Hovedgård, Åpen klubb på Bøler og vårkonsert med Abildsø bygdekor i Manglerud VG skoles aula.

En flott opptakt til helgen som så til å kunne bli tatt av regnet. For det øste ned hele fredagen. Men 17 barnehager hadde likevel arrangement ved Skullerudstua hvor de ble erklært rasismefrie. Godt var det å være inne for koret til Manglerud SFO som underholdt på Manglerud senter. Og like tørt og godt var det for Bettan - Elisabeth Andreassen og alle de som var på konserten hennes i Manglerud kirke.

Fra ute til inne

Men utendørs dansefest ved Skullerudstua med det gamle Oppsal-bandet Nordre Sving var ikke mulig å gjennomføre. En velvillig driver på Skullerudstua ønsket imidlertid alle velkommen innendørs, og dermed ble det både musikalsk mimring og rik anledning til å svinge seg.

Topp helg

Og "regndansen" var tydeligvis til hjelp. For lørdagen ble bare finere og finere og søndag like så. Dermed ble både stands og underholdning på Oppsal og Bøler senter, 2 x kulturpunkt på Abildsø gård og den rusfrie ungdomskonserten på Bøler som populære programposter. Søndag var det anslagsvis et par tusen som gikk rundt Østensjøvannet og fikk mye informasjon på standene. På Ulsrud skole hadde Bøler Janitsjar barnekonsert og så ble det hele avsluttet med ungdomsgudstjeneste i Manglerud kirke.
Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere