RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

ABBA: Det unge koret fra Oppsal kan mer enn å synge, her danses det til Abba-rytmer. alle FOTO: CARIMA HEINESEN
ABBA: Det unge koret fra Oppsal kan mer enn å synge, her danses det til Abba-rytmer. alle FOTO: CARIMA HEINESEN Foto: FOTO: CARIMA HEINESEN

Fra Beethoven til Abba

Med sang, skuespill, og egenkomponert koreografi tok Oppsal skoles barne- og ungdomskor med seg publikum på en spennende reise gjennom musikkhistorien.

OPPSAL: – Det har vært utrolig gøy å opptre i dag, og vi er veldig fornøyd med at det kom så mange mennesker! Det har vært veldig spennende å jobbe med konserten, ekstra gøy er det at vi har laget alt selv, forteller Herman Gystad (10), og Andreas Sebastian Berg (9).

Sammen med de andre kormedlemmene har de jobbet hardt fram mot konserten 3. april.

Med god hjelp fra dirigent Catrine Skar er det medlemmene selv som har stått for produksjonen av «En reise i musikkens verden» som blant annet inneholdersanger fra Spania, Amerika og Østerrike.

– Det er mye morsommere å synge i kor når man får roller, kan danse, og ikke bare står rett opp og ned. Mens vi har øvd, har vi også lært masse om hvem som har skrevet musikken vi har sunget, forteller Hermann.

Oppsal skoles barne- og ungdomskor har i alt seksti medlemmer fra 2. til 8. klasse, og setter opp to konserter i året.

Herman og Andreas har vært medlemmer siden de gikk i andre klasse, og er per i dag de eneste guttene i koret.

– Vi trives veldig godt, og har store planer om å fortsette. Noen ganger kan det være litt flaut at vi er de eneste guttene, men stort sett går det veldig fint, avslutter guttene.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere