RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Jentene fra Lyn/Kolls 94-lag møttes i finalen under Stopp Volden-turneringen. Til sommeren får Anine Graffer (med ballen) og klubbvenninnene vist ferdighetene sine på Liverpool Youth Soccer Cup.
Jentene fra Lyn/Kolls 94-lag møttes i finalen under Stopp Volden-turneringen. Til sommeren får Anine Graffer (med ballen) og klubbvenninnene vist ferdighetene sine på Liverpool Youth Soccer Cup.

Fra Ekeberg til Liverpool

Jentene på Lyn/Kolls 94-lag i fotball dropper Norway Cup neste år og drar heller til en fotballturnering i Liverpool.

Ekeberg: Vi skal være med i Liverpool Youth Soccer Cup fra 28. juli til 4. august og dropper Norway Cup, forteller lagets trener Ingvar Graffer.

29 jenter tar turen til England, hvor Lyn/Koll har meldt på to lag. De skal besøke Anfield Road og Liverpools Football Academy under oppholdet på Merseyside.

Vi håper også å få se en treningskamp, for sesongen har ikke startet når vi er der, sier Graffer.


To lag i finalen

Men i helgen var jentene på Ekeberg hvor de stilte med tre lag under KFUMs Stopp Volden-turnering. Det kunne ikke gått bedre. Alle lagene nådde semifinale. To lag gikk til finale, mens det tredje laget røk ut i semifinalen, i et internoppgjør. Lagene ble ikke toppet i denne cupen.

Vi delte inn lagene alfabetisk, forteller Graffer.


Finalen endte 41 til Lyn/Koll 1. Anine Graffer og Caroline Hansen scoret for vinnerlaget, mens Tonje Eriksen Johansen sto for trøstemålet til Lyn /Koll 3. De samme lagene møttes også i gruppespillet, og da vant lag 3 kampen. Så i finalen var det duket for et lite revansjeoppgjør. 13-åringene sto for bra teknisk spill og viste at de har spilt mye fotball.

Nytt av året er sammenslåingen av jentefotballen i Lyn og Koll, for alle lagene fra elleve år og oppover.

I stedet for å kjempe om de samme jentene har vi slått lagene samme. Det er lettere å løfte jentefotballen i en stor klubb som Lyn, hvor det er profesjonelle trenere og en god administrasjon, sier Graffer.

PS:
Det ble enda en lokal seier i jenteklassen, da Korsvoll vant J16-finalen


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere