*Nettavisen* Nyheter.

Fra Ekeberg/Bekkelaget til Grorud

Torild Lien Utvik byttet jobb fra Ekeberg/Bekkelaget til Bydel Grorud. Bydelsdirektøren innrømmer at hun savner noen sider ved den gamle jobben. Men en ting kan hun ikke savne - hun tok nemlig med seg to av kollegaene på flyttelasset.

I Bydel Grorud er tre damer samlet til kamp igjen - og i akkurat samme posisjon som i Bydel Ekeberg/Bekkelaget.
Da bydelsreformen ble iverksatt i 2004, ble mange kollegaer spredd for alle vinder, men det var noen som fortsatte sammen. I Bydel Grorud er Torild Lien Utvik, bydelsdirektør, Sidsel Krakeli, avdelingssjef for barn og unge og Gerd Fuglerud, vikari som avdelingssjef for økonomi, samlet igjen etter at de jobbet sammen i Bydel Eekberg/Bekkelaget i de samme stillingene de har i dag.

- Ålreit at folk kommer etter

- Det er veldig hyggelig at gamle medarbeidere kommer etter. Når man er sjef, er det alltid litt ålreit at folk flytter etter meg. Det viser at det ikke kan være så ille å ha meg som sjef, ler Torild Lien Utvik.
Det er relativt store forskjeller mellom jobbene til trioen i den gamle bydel Ekeberg/Bekkelaget og dagens arbeidssted - Bydel Grorud.
- Ekeberg/Bekkelaget var en mer vestlig bydel, men jeg liker begge deler. Jeg hadde fem fantastiske år der, og Ekeberg/Bekkelaget var en bra Bydel, understreker bydelsdirektøren som nå står ovenfor nye og annerledes utfordringer i Bydel Grorud. Da er det greit å ha de gode, gamle kollegaene ved sin side.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.