Fra fest til slåsskamp

 

  Foto: Illustrasjonsfoto: Camilla Svendsen

Ungdommer i slagsmål, vinglete kjøring og farlig lek. Dette er noe av hva Manglerud-politiet har rykket ut på i helgen.

KARLSRUD: Politiet fikk natt til søndag melding om at mange ungdommer var på fest i Raschs vei på Karlsrud.

Da politiet kom til stedet, kunne de konstatere at mange var godt beruset. De var i alderen 16-19 år.

Festdeltagerne ble sendt av gårde og foreldrene til ”arrangøren” kom hjem.

Kort tid etter ble det meldt om slåsskamp på Holtet trikkeholdeplass. Politiet ser en sammenheng mellom disse to sakene. Alle ble etter hvert borte.

Les saker fra Manglerud-politiets logg fra helgen her:

Fyr i søppelbøtte

LAMBERTSETER: Fredag kveld ble det meldt om at det brant i en søppelbøtte på Lambertseter stadion. Ingen skader og ingen personer å se, melder politiet.

Slo seg til i barnehage

OPPSAL: Fredag kveld ble en mann hoppe over et gjerde til en barnehage i Solbergliveien på Oppsal. Mannen hadde slått seg til på stedet. Da politiet kom, hadde han ikke noen forklaring på hvorfor han oppholdt seg der. Han ble bortvist fra stedet.

Ville ikke betale for taxi

HOLTET: Natt til lørdag meldte en taxifører at han hadde problemer med en passasjer. Vedkommende ville ikke betale 300 kroner for turen han hadde hatt. Da politiet kom til adressen i Holtveien, kom også pengene frem fra den 44 år gamle mannen.

Anmeldt etter slåssing

OPPSAL: Natt til lørdag barket tre personer i slåsskamp i Haakon Tveters vei på Oppsal. To karer på 22 og 24 år ble anmeldt mens den tredje mannen på 30 år, som ble regnet som den fornærmede part, ble kjørt til legevakten.

Blåste tre over lyslinje

FISKEVOLLEN: Natt til lørdag blåste det ganske kraftig. Naturkreftene tok så godt tak i et tre at det la seg over en lyslinje ved Gamle Mossevei i Fiskevollen. Treet ble fjernet utpå dagen.

Hadde barn på fanget i bilen

SKULLERUDDUMPA: Lørdag formiddag fikk politiet melding om at det kjørte en bil med mange personer i, innover E6 ved Skulleruddumpa. Bilen ble stoppet på Ryen. Her ble det talt opp seks personer. Et barn satt på fanget til en voksen, og flere var ikke sikret med sele. Sjåføren fikk forenklet forelegg, gebyr og to prikker på førerfortet.

16-åring stjal moped

HAUKETO/HOLMLIA: Lørdag ettermiddag kom det melding om at det var stjålet en moped i Ljabrubakken ovenfor Hauketo. Den skulle være hvit.

En politipatrulje kom over kjøretøyet i Lusetjernveien ved Rosenholm skole. En 16 år gammel gutt ble anmeldt for tyveri og kjøring uten gyldig førerkort. Politiet kjørte han hjem til foreldrene, og mopeden ble levert tilbake til eier.

Fiklet med CD-spiller

E6 ÅSLAND: Lørdag kveld ble det meldt om vinglete kjøring innover E6 ved Åsland. Bilen med kvinnelig fører ble stoppet ved Bryn senter. Alkotesten var negativ. Hun forklaret sin noe uryddige kjøring at hun hadde fiklet med en CD-spiller, og dermed kanskje hadde vært litt uoppmerksom.

Lekte seg med lift

HØYENHALL: Noen gutter i 22-årsalderen avsluttet natt til søndag en fest med å få i gang en lift og lekte seg med den. Dette skjedde i Gartnerveien på Høyenhall. Da politiet kom til stedet, var de borte.

11-åringer på taket

ABILDSØ: Søndag ettermiddag ble det observert noen på taket på Abildsø skole. Politiet kom til stedet og påtraff tre 11 år gamle gutter. De ble forklart at å leke på taket både var dumt, farlig og ulovlig. Dermed måtet de finne på noe annet å fordrive tiden med.

Stakk etter påkjørsel

RYEN: En person fikk nakkevondt etter at bilen han var passasjer i, ble påkjørt i Ryenkrysset. En bil i høy fart hadde ikke overholdt vikeplikten. Etter påkjørselen forsvant bilen fra stedet. Det var muligens en mørk VW Passat. Forholdet ble anmeldt.

Ble kjørt i arresten

MORTENSRUD: Politiet stoppet natt til mandag en bil innover på E6 ved Mortensrud. Den 41 år gamle mannlige føreren hadde ikke gyldig førerkort, og det b le funnet narkotika i bilen. Mannen ble kjørt til sentralarresten.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Nyheter

Annonsebilag