RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Fra Hyde Park til bakgård i Oslo

The Launderettes spiller gla’låter i garasjerockens ånd.

OSLO/SOLLI PLASS: I helgen spilte de for tusenvis i London. Mandag kveld klinte jentene til med gratiskonsert på Skaugum/Palace Grill ved Solli Plass.

Og i en times forrykende konsert foran 150 entusiastiske publikummere med utstrakt rockefot, fikk bandet vist seg fram i helstøpt og fengende storform.

SE BILDEGALLERI FRA KONSERTEN HER

Del på Facebook

Fine nerver

– Vi var faktisk mer nervøse foran denne spillejobben i Oslo. Her er det jo en haug venner og kjente i dag, sier trommis Cecilie Asker etter endt konsert på Skaugum. Gitarist Linda Kastbakken er enig:

– Hard Rock Calling-festivalen i London i helgen var selvfølgelig en stor, sprø og herlig opplevelse for oss. Vi er jo tross alt et hobbyband. Men å smelle til med vår musikk i en bakgård i Oslo, er utrolig gøy.

Med stjernene i London

I London toppet artister som The Killers, Kaiser Chiefs, Bon Jovi og Rod Stewart plakaten. Ray Davies fra The Kinks spilte på den store scenen da The Launderettes gikk på sin noe mindre scene i Hyde Park.

– Han er knallgod, og det var noen som gikk bortover til hans konsert, men vi hadde plenty med publikum, forteller Linda.

I bakgården på Solli Plass fikk lyden av jentenes melodiøse og taktfaste garasjerock fin klangbunn. Stemningen og responsen var meget god fra et takknemlig publikum.

Del på Facebook

Sommersingle

Nå tar The Laundrettes sommerpause. Orgel- og theremin-traktør Mona Helleland gleder seg:

– Vi skal feire at sommeren er her, og så skal vi ta en liten sommerpause. Etter sommeren kommer vi tilbake med en singelserie. Den første slippes over sommeren.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere