*Nettavisen* Nyheter.

Fra kaos til kontroll

Børge og Angelina liker å kose seg.

Børge og Angelina fra Bøler blottlegger økonomien sin i Luksusfella som har premiere på TV3 i kveld.

Klikk på bildet for å forstørre.

Angelina går i Imelda Marcos' fotspor.

BØLER: Aldri før har nordmenn hatt mer penger mellom hendene enn nå. Stadig mer penger brukes på luksus og ekstravagante opplevelser, men for noen har kjøpefesten resultert i en solid bakrus.

Luksusdyr

I programserien Luksusfellen møter vi det TV3 kaller "vanlige folk som trenger hjelp til å rydde opp i økonomien etter at de har levd og lånt over evne".

I første episode møter vi samboerparet Børge og Angelina som bor på Bøler. De er begge luksusdyr med dyre forbruksvaner, og hver måned forsvinner lønnen og mer til. Både egne og lånte penger går til dyre klær, sko og champagne.

I tillegg har de pusset opp leiligheten for store summer. Nå har forbrukslånene blitt altfor store, regningene hoper seg opp og paret har innsett at de lever langt over evne.

Ryddehjelp

Det er på tide å rydde opp, og Luksusfellens økonomiske eksperter trår til for å prøve å hjelpe paret med å ta tilbake kontrollen over økonomien og forbruket.

Ekspertene, Magne Gundersen fra Sparebank 1 og Hallgeir Kvadsheim med bakgrunn fra Dine Penger og Dagbladet, har lang erfaring innen forbrukerøkonomi.

Noblad.no har i et par dager forsøkt å ringe Børge og Angelina for å få høre hvordan de kunne komme så skjevt ut. Forhåpentlig er ikke årsaken at abonnementet er sperret, men derimot at samboerparet holder stø kurs framover på den smale vei med å sette næring foran tæring.

Suksess i Sverige

Luksusfellen er basert på den svenske seersuksessen Lyxfällan, som har gått sin seiersgang med stadige seerrekorder på svensk TV3.

Premieren er onsdag 30. januar klokken 20.30 på TV3.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag