RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Styremedlemmene som skal lage studentfestival i Bergen i 2010. Nordstrandjenta Jenni Sjøtveit er nederst til venstre på bildet og Marlene Follestad Aulie, også fra Nordstrand, er ytterst til venstre.
Styremedlemmene som skal lage studentfestival i Bergen i 2010. Nordstrandjenta Jenni Sjøtveit er nederst til venstre på bildet og Marlene Follestad Aulie, også fra Nordstrand, er ytterst til venstre.

Fra Nordstrand til Bergen

To nordstrandjenter har blitt valgt inn i studentstyret som skal arrangere Vestlandets nest største kulturfestival.

NORDSTRAND: Nordstrandjentene Jenni Sjøtveit (24) og Marlene Follestad Aulie (21) er begge valgt som henholdsvis informasjonssjef og økonomisjef for studentfestivalen Uken 10 ved Norges Handelshøyskole (NHH) i Bergen. Begge er studenter ved NHH og skal sitte i styret sammen med seks andre.

Nordstrandjenter

Både Jenni Sjøtveit og Marlene Follestad Aulie er oppvokst på Nordstrand. Sjøtveit har tidligere vært med i russestyret på Lambertseter videregående skole og har medvirket i skolerevyer på skolen i 2002 og 2003. Nå er det studentfestival som står for døren.

Uken er en tre uker lang festival som arrangeres av studentene ved NHH i Bergen. Festivalen går av stabelen hvert andre år og er Vestlandets største kulturfestival etter Festspillene i Bergen. Uken består av revy, konserter og en mengde andre arrangementer, og i år var over 1000 frivillige NHH-studenter med på arbeidet. Over 20 000 besøkende tok turen innom studentfestivalen i år og omsetningen var på over ni millioner kroner.

Sterke tradisjoner

Studentfestivalens revy, Ukerevyen, pleier å hevde seg i NM i studentrevy. I år ble revyen, Re: Revy, sett av over 7000 mennesker i Bergen og ble satt opp på Chat Noir i Oslo i juni 2008. I tillegg vant den i oktober priser for Norges beste revysketsj og beste sangnummer samt Norges beste revynummer under NM i studentrevy på Ås.

Neste Uke-festival går av stabelen i mars 2010, og nordstrandjentene er allerede godt i gang med arbeidet.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere