RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

SKIFTER BEITE: Per Johannessen slutter som bydelsdirektør i slutten av måneden og går over til sykehjemsetaten.
SKIFTER BEITE: Per Johannessen slutter som bydelsdirektør i slutten av måneden og går over til sykehjemsetaten. Foto: FOTO: ØYSTEIN DAHL JOHANSEN

Fra Nordstrand til Sykehjemsetaten

Bydelsdirektør Per Johannessen konstitueres i stillingen som direktør i sykehjemsetaten.

NORDSTRAND: Bydelsdirektør Per Johannessen går inn i stillingen som direktør for sykehjemsetaten, og slutter som bydelsdirektør i Bydel Nordstrand 1. mai.Stillingen i sykehjemsetaten er ledig fra 2. mai 2012, og konstitueringen skjer for ett år fra denne dato. Byrådet har foretatt den formelle konstituering i møte 12.4.2012.

Johannessen har vært bydelsdirektør i Bydel Nordstrand siden 2006. Åremålsperioden for bydelsdirektørstillingen går ut i løpet av den perioden Johannessen er i sykehjemsetaten.

Assisterende bydelsdirektør Tove Heggen Larsen vil bli beordret som bydelsdirektør i Bydel Nordstrand for samme periode som Johannessen er konstituert direktør i sykehjemsetaten.

– Dette er trist for Nordstrand, men bra for Oslo. Han har vært en fantastisk bydelsdirektør og gjort en kjempejobb for å bringe økonomien på fote. Dette er trist for oss, men en tillitserklæring fra byrådet, han går til en utfordrende stilling hvor han får nok å bryne seg på, sier Arve Edvardsen (H) som leder bydelsutvalget i Bydel Nordstrand.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere