RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Fra paviljonger til permanente lokaler

Goliaskogen barnehage har plass til dobbelt så mange barn etter at de flyttet inn i nybygget i Vetlandsveien. Så fort de får flere ansatte tas nye barn opp.

Østensjø: Onsdag 3. januar åpnet splitter nye Goliaskogen barnehage. Det permanente nybygget erstatter paviljongbarnehagen på samme tomt i Vetlandsveien, som tidligere var skjemmet av noen falleferdige og fraflyttede sigøynerboliger.

Paviljongene skal flyttes til en ny barnehage et annet sted i byen.

Fire avdelinger

For å få alle fire avdelinger i drift fra første dag, er barna fra de to "gamle" paviljongavdelingene spredt utover i nye Goliaskogen barnehage.

Vi har tatt opp noen få nye barn, men først må vi få personalet på plass, opplyser stedfortredende styrer Ina Cathrine Østmoe.

Ifølge styrer Mogunn Nilsen mangler det fire ansatte, og de er godt i gang med rekrutteringsprosessen.

Enn så lenge gleder dagens barn og ansatte seg over de moderne lokalene, som blant annet byr på automatisk lys, sensorstyrte vannkraner og heis.

Vi er så glade over å ha flyttet inn her, det er så lyst og fint, sier Østmoe fornøyd, mens glade barn leker i bakgrunnen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere