Gå til sidens hovedinnhold

Fra rønne til rekkehus

Enebakkveien 230 har fått nye eiere, som håper å erstatte brannruinen med åtte rekkehus i løpet av et års tid.

ABILDSØ: Hybelhuset i Enebakkveien 230 har vært en skamplett i lokalmiljøet siden brannen i 2004, men nå ser det endelig ut til at noe snart skjer.

Etter tre eierskifter de siste årene, kan dagens byggherre Odd Henning Hjellegjerde nå opplyse at det arbeides for fullt med å få alt i orden til å rive hybelhuset og oppføre rekkehus.

Fra femten til åtte hus

Forrige eier ønsket å bygge 15 rekkehus med parkeringskjeller, mens det nå foreligger planer for åtte rekkehus med utendørs parkering.

– Vi har laget et mindre prosjekt som er litt mer spiselig og enklere å selge. Vi ønsker å komme i gang med riving og bygging så fort som mulig, men avventer en klagesak, opplyser Hjellegjerde.

Innflytting neste sommer?

Det er kun kommet inn én naboklage, som i hovedsak dreier seg om at naboen mener de nye biloppstillingsplassene vil være til betydelig sjenanse.

Hjellegjerde bemerker at de andre naboene setter stor pris på endringen og ønsker at de setter igang omgående.

– Vi har senket bygget og laget færre enheter, så vi trodde dette måtte være gledelig for alle og uansett mye bedre enn det som er der nå, sier Odd Henning Hjellegjerde.

– Vi er klar med entreprenør og setter igang med en gang kommunen gir oss grønt lys. Målet vårt er at alt skal være ferdig til innflytting sommeren 2010.

Reklame

Black Week: De beste kuppene du gjør på Fjellsport-salget