RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Fra Sagene til Tunet


Bildetekst_2_linjer.
Bildetekst_2_linjer.
Sagenes superduo, Runar Snellingen og Ola Sætrang, er klare for spill i Tunet kommende sesong.

HØYENHALL: – Vi var begge lystne på nye utfordringer, og det fristet med spill i Tunet – mye på grunn av europacupen, sier Ola Sætrang.

Innebandyduoen har spilt sammen i Sagene i mange sesonger, der de har utviklet et meget godt samarbeid. Da det ble klart at de skulle forlate østkantklubben, var det mange klubber som viste sin interesse.

– Vi hadde lyst til å fortsette å spille sammen siden det har fungert så bra. Vi snakket med både Fjerdingby og Gjelleråsen i tillegg til Tunet, forteller Ola Sætrang.

– Overraskende

Tunet-trener Thomas Solheim synes nesten det er utrolig at klubben har fått tak i de to spillerne.

– Det var overraskende, men selvsagt kjempebra for oss. Ola er en av landets beste centere, og Runar med sine 105 poeng forrige sesong trenger ingen nærmere presentasjon. Det var stor konkurranse om å få dem, så vi er takknemlige for at de valgte oss, sier Solheim.

Nylig singerte også Linus Svensson, ex-Sveiva, for Tunet – og da begynner stallen å ta form.

–Det jobbes fortsatt med én til to spillere til. Vi har nok av gode spillere, og det blir nok stort sett til at vi kjører på med tre femmere også i år, sier trener Solheim.

For Tunet var det viktig å få på plass nye gode spillere. Etter sesongen forsvant nemlig både Mattias Mattsson (Umeå) og Tobias Wendelstig (Fjerdingby).

Håper på gull

Nå håper Sætrang at han og de andre nykommerne kan gjøre en god sesong i Tunet.

– Det ble mye ansvar på meg og Runar i Sagene, og det blir nok jevnere fordelt med poeng i Tunet neste år. Målet mitt blir uansett ikke å gå ned i antall poeng, sier han.

Han har selvsagt tro på nok et godt Tunet-år.

– Målsettingen er gull, og det hadde vært utrolig gøy hvis jeg hadde fått med meg det, sier Ola Sætrang.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere