RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Fra sexy til sensuell


- Bildene er spektakulære, sier Elisabeth Ramsfjord.
- Bildene er spektakulære, sier Elisabeth Ramsfjord.
Tidligere journalist og fotograf i Akersposten, Hanne Tharaldasen, åpner i helgen sin første separatutstilling i Oslo.

TÅSEN/ ST. HANSHAUGEN: Hanne Tharaldsen jobbet som journalist og fotograf i Akersposten mellom 1991 og 1993. I fjor deltok Tharaldsen på Høstutstillingen, og nå i mai har hun sin første store separatutstilling i Oslo på Galleri Ramfjord.

Personlig synes jeg bildene hennes er helt fantastiske!, sier gallerieier Elisabeth Ramfjord.

Naken og sårbar

Tharaldsen avbilder seg selv naken, sårbar og ofte i en seksuell setting med sin partner. Fotografiene er limt på lerret, og deretter malt over, med et koloristisk og ekspressivt uttrykk.

Skal du by på deg selv, får du gjøre det skikkelig, sier Tharaldsen som har fått masse oppmerksomhet og diskusjoner etter deltakelsen på fjorårets Høstutstilling.

Tharaldsen fokuserer mest på det mannlige kjønnsorganet og tilfører erotikk, intimitet og kjærlighet.

Jeg ønsker å si noe om de mest sårbare sidene ved et menneske. Provokasjon er ikke mitt felt. Jeg tror heller ikke en erigert penis sjokkerer særlig mange i dag, sier hun.

Ekspressive

Tharaldsen har jobbet som fotograf siden 1991. De siste årene har hun konsentrert seg om maleri, men fotografi utgjør fremdeles en vesentlig del av det endelige verket.

Dette er en veldig spennende teknikk. Maleriene er veldig ekspressive i uttrykket. I galleriet er de helt spektakulære!, sier Ramfjord.

Tharaldsen er både personlig og kunstnerisk i ferd med å starte et nytt kapittel i livet. De senere arbeidene handler om nettopp dette en slags søken etter hvem hun er og hvor hun skal gå.

"Relocation" vises i Galleri Ramfjord, avd: III 3. - 25. mai 2008.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere