RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Fransk kunst har inspirert avtroppende ruskengeneral Kjellaug Løken. Fra 4. mars kan du se utstillingen "Kjellaugs blomster" i Rådhusgalleriet.
Fransk kunst har inspirert avtroppende ruskengeneral Kjellaug Løken. Fra 4. mars kan du se utstillingen "Kjellaugs blomster" i Rådhusgalleriet.

Fra søppel til kunst

Avtroppende ruskengeneral Kjellaug Løken åpner utstilling på Rådhuset onsdag 4. mars.

NORDSTRAND/RÅDHUSET: Ruskengeneral Kjellaug Løken fratrer offisielt sin stilling som ruskengeneral onsdag 4. mars. Dette markeres med en mottagelse i Rådhuset.

Den avtroppende ruskengeneralen har nå tenkte å bruke tid på sin store lidenskap - kunsten.

Franskinspirert

Løken studerte kunst før hun trådde inn i stillingen som ruskengeneral. Samme dag som hun avtrer stillingen vil hun markere dette med å åpne en utstilling i Rådhusgalleriet som har fått tittelen "Kjellaugs blomster".

Utstillingen inneholder over 50 malerier og akvareller.

Jeg har vært en del i Paris og studert, og du vil nok merke at utstillingen er inspirert av fransk kunst, forteller Løken og legger til:

Så nå skal jeg gå fra å jobbe med søppel og for en penere by til å jobbe med estetikk og det vakre på heltid, avslutter kunstneren.

Utstillingen vil henge fra 4. - 14. mars i Rådhusets galleri, inngang fra sjøsiden. Åpningstider er mandag til fredag klokken 8-18 og lørdag til søndag klokken 11-16. Alle er hjertelig velkommen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere